0

Joburi in Timisoara

Un clasament al oraselor cu cea mai mare populatie a aparut de putin timp in urma si in top 5 avem Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj, Constanta. Cresterea locurilor de munca au dus la o migrare in masa spre orasele mari din tara.

Nu are sens sa luam logic de ce sunt acestea orasele cele mai importante din tara ci mai degraba faptul ca locurile de munca bune scot oamanii din starea de confort si ii fac sa migreze spre zonele unde exista mai multe beneficii si cand zic beneficii ma refer si la alte chestii dincolo de salarii. Intr-un oras mic este greu sa cheltui bani, asta in cazul in care ii ai, sa ai acces la educatie, noutati si oameni deschisi la minte si cu viziune.

In Iasi se fac multe angajari in domeniul IT, de cativa ani incoace, aici s-a creat un rai al acestui domeniu, criza de personal, ii face pe tinerii din orasele din preajma sa-si depuna CV-uri si sa se mute la Iasi. Locuri de munca in Timisoara exista destul de multe, mai ales ca urmeaza sa se faca un ansamblu comercial ce includ foarte multe cladiri de birouri asemeni celor din Iasi, acolo unde este Palas-ul.

In marile orase exista multe oportunitati in domeniul locurilor de munca, pentru a migra intr-un alt oras trebuie tinut cont nivelul de viata si o comparatie cu veniturile lunare, atata timp cat costurile de chirie si a cosului zilnic de alimente ajung cat venitul lunar, migrarea deja nu mai are nici un sens. Topul celor 5 orase din Romania ca numar de locuitori este si un clasament al oraselor cu cea mai buna calitate a vietii, reprezentand accesul la cai rutiere, tipuri de transport, locuri de petrecut timpul liber, spatii si complexe comericale.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *