0

Munca la domiciliu incepe sa fie la moda

In ultimii ani exista foarte multi angajatori care nu tin neaparat ca salariatii lor sa lucreze de la biroul firmei. Clar ca toata treaba asta depinde foarte mult de domeniul de activitate al firmei. Acest tip de joburi a aparut la inceput in radnul femeilor casnice sau care erau in concediul maternal si incercau sa mai faca un ban in plus.

Datorita avantajelor usor usor au inceput din ce in ce mai multi sa apeleze la aceste tipuri de joburi. Domeniile de activitate sunt destul de diverse de la bloguri pana la tot felul de lucrari manuale, dar se mai pot face diverse chestii destul de complexe, iar toata treaba se face in fata unui calculator, unde sefii pot verifica oricand munca angajatilor oriunde ar fi acestia.

Pentru joburi din astea se pot oferi aceleasi beneficii ca pentru alte domenii de activitate, in functie de domeniul de activitate se ofera telefon de serviciu, masina pentru anumite deplasari, laptopuri, bonuri de masa si asa mai departe. Tot mai multi tineri romani castiga bani de pe internet: „Suma estimata, intre 362 de dolari si 5600 pe luna”.

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *