0

Termene.ro lansează primul podcast cu soluții concrete pentru integrarea inteligenței artificiale în companii

„Valurile Inteligenței Artificiale” cuprinde o serie de sesiuni de lucru transmise live, de la Nuba din Mamaia

 

București, 30 iunie 2023 – Termene.ro, platforma de business intelligence din România, care integrează date analizate cu ajutorul inteligenței artificiale despre companii, lansează „Valurile Inteligenței Artificiale”, o serie de sesiuni de lucru cu soluții concrete, bazate pe inteligență artificială, pentru antreprenorii și managerii din companiile românești.

În cadrul acestora va fi explorat modul în care inteligența artificială poate fi implementată în companiile din România și vor arăta posibilitățile, limitele și riscurile asociate acestei tehnologii. În același timp, sesiunile de lucru vor dezbate modul în care antreprenorii români implementează inteligența artificială în afacerile lor pentru a scădea costurile, a înlocui angajați și a crește exponențial businessul.

„Prin această experiență interactivă ne propunem să oferim o perspectivă clară asupra modului în care inteligența artificială poate transforma o afacere, indiferent de dimensiunea acesteia sau de sectorul în care activează. Oferim ocazia antreprenorilor și managerilor să interacționeze cu experți în inteligență artificială și să învețe cum să integrezi această tehnologie în procesele propriei afaceri. Totodată, aducem soluții practice și personalizate pentru implementarea AI și pentru eficientizarea procesele prin intermediul tehnologiilor de automatizare”, a declarat Adrian Dragomir, fondatorul Termene.ro și creatorul podcastului „Valurile Inteligenței Artificiale”.

Astfel, Adrian Dragomir, alături de alți experți în AI, digitalizare și automatizare, va organiza sesiuni zilnice la NUBA din Mamaia Nord, între 17 iulie și 24 august, în intervalul 11:00-13:00. Sesiunile vor fi interactive, iar antreprenorii și managerii vor avea șansa să primească feedback real și practic pe un proces critic din business. În același timp, vor obține pași concreți pentru a-și eficientiza business-ul cu ajutorul inteligenței artificiale, dar și soluții personalizate, conexiuni de afaceri și o înțelegere mai profundă a modului în care AI poate îmbunătăți orice business.

„Seria de evenimente pe care le desfășurăm este dedicată antreprenorilor, managerilor sau oricui dorește să afle mai multe despre acest subiect. Accesul este GRATUIT, dar limitat de capacitatea locației. Vom avea 21 de sesiuni, dintre care în 16 vom lucra direct cu câte o companie pe cazuri concrete. Antreprenorii sau managerii se pot înscrie prin completarea unui formular pe site-ul termene.ro. Astfel, vor primi consultanță complet gratuit și personalizat. Ne propunem să aducem perspective valoroase și cunoștințe noi în cadrul sesiunilor”, a mai precizat Adrian Dragomir.

Întregul conținut va fi disponibil în aplicația mobilă Termene.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *