1

Tinuta de final de iarna de la Jack & Jones si Only

Iarna da semne de plecare, dar asta nu inseamna ca trebuie sa renuntam la hainele groase si din acest motiv cei de la Jack & Jones si Only propun o noua combinatie de tinute astfel incat sa te simtit confortabil fie ca mergi pe jos sau cu masina, o combinatie de articole vestimentare care sa nu te faca sa te simti inconfortabil atunci cand exista variatii de temperatura.

Parka a fost si este in acest sezon la mare cautare indiferent de situatie, fie ca esti la job sau la distractie cu prietenii in oras, un pullover cozy cu o camasa in carouri la care se adauga jeansii si o pereche de ghete maro, iar daca esti mai sensibil poti adauga oricand o caciula trendy. Atfel vei fi urban casual pregatit in orice moment al zilei pentru situatii sau decizii impulsive in ceea ce tine de petrecerea timpului liber.

Combinatia vestimentara merge de minune in diverse situatii, chiar daca te duci sa te intalnesti la o cafea cu un client sau oriunde in afara biroului sau a intalnirilor protocolare, asta dupa ce deciziile de colaborare au fost luate, dar si in acele momente in care poti pleca cu prietenii la munte pe nepregatite.

Toate articolele acestea le puteti gasi in magazinele Jack & Jones si Only de peste tot, chiar si din Romania, mai ales in perioada asta a anului cand sunt reduceri.

Comments

comments

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *