1

Sugestii casual de la Jack&Jones si Only pentru o zi de iarna fara zapada

Iarna este un anotip frumos dar si dificil mai ales din punctul de vedere al hainelor ce le purtam. Trecerea de la frig la cald si invers ne dau o stare de inconfort. De exemplu cand plecati de acasa, pana la masina este frig, pana se incalzeste masina si ajungeti intr-o stare cat de cat de confort, ajungeti la destinatie unde iar ne confruntam cu frigul, dupa care iarasi cald si tot asa.

Adopta un stil relaxat! Parka este o o investitie grozava pentru sezonul rece de iarna. Pentru weekend-urile in oras, la locul de munca sau pentru calatorii, combina parka cu o camasa cu imprimeu tartan si o pereche de blue jeans denim si un pullover cozy. Denimul este cel mai versatil material care se potriveste foarte bine cu imprimeurile puternice precum tartan-ul . Pentru a da un plus de personalitate tinutei alege una dintre cele mai cautate accesorii ale sezonului caciula trendy. Sa nu uitam de piesa principala pe timp de iarna, haina care ne fereste de frig, ger si zapada mai ales atunci cand mergem pe jos.

Aceasta poate fi un exemplu de tinuta cozy knitwear ce se incadreaza in categoria urban style si care sigur nu va trece neobservata si iti va oferi o stare de confort si siguranta pe sine in orice imprejurari sau circumstante.

Toate articolele acestea le puteti gasi in magazinele Jack & Jones si Only de peste tot, chiar si din Romania, mai ales in perioada asta a anului cand sunt reduceri peste reduceri.

One Comment

  1. Chiar arata foarte bine tinuta asta, adica ma refer la combinatia de elemente.. foarte misto !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *