1

Primele imagini cu noua generatie de Skoda Superb

M-am declarat in mai multe randuri fan al noilor modele Skoda, imi plac toate, cel putin Octavia este dementiala. Zilele trecute am putut sa conduc una cu motorul de 1.6 Diesel si vreau sa zic ca aveam senzatia ca sunt la volanul unui Volkswagen sau poate chiar Audi la nivelul motorizarii. Masina se misca foarte bine iar interiorul impresioneaza prin simplitate si eleganta. Toata gama de modele de la Skoda a fost realizata de catre Jozef Kaban si echipa lui, ei s-au ocupat de design.

Cu putin timp in urma cei de la Skoda au lansat noua Fabia iar acum, cica au fost “scapate” din greseala si cateva imagini cu noul Superb.

186778l

Skoda Superb a ajuns la a treia generatie, o limuzina de clasa medie cu preturi accesibile in comparatie cu celelalte modele din aceasi clasa. Modelul este construit pe platforma MQB, ce se regaseste si noul Volkswagen Passat iar sub capota se gasesc motoare de 1.4 litri, 1.8 litri si 2.0 litri diesel, existand si o varianta Plug-in Hybrid de 1.4 litri.

162891l

Lansarea oficiala va avea loc, maine 18 februarie la Praga, imaginile prezente peste tot in presa de specialitate fiind procurate de catre unul din cele mai populare forumuri din cehia autoforum.cz, pe cand imaginea cu interiorul a fost publicata oficial de catre producator.

Ce parere aveti despre noua generatie de Skoda Superb?

One Comment

  1. Cred ca va fi apropiata, ca pret, de modelele similare VW, asa ca, vor fi necesari cativa ani de reduceri si promotii, pentru a fi cumparata la un raport pret/performanta bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *