0

Tinuta Office de mers la Job pe timp de iarna

A venit zapada prin tara si trebuie sa avem grija mare la cum ne imbracam, frigul poate aduce raceala si nnu ne dorim asta inca de la inceputul anului si mai ales cand fiecare a lasat bunatatile culinare de sezon si s-a intors la job. Am mai scris o recomandare similara acum ceva vreme aici, daca sunteti fani a acestor tinute nu trebuie sa o ratati.

Jenasi albastri, sacou beumarin si ghete maro care sa se potriveasca daca se poate cu portofelul si cureaua ceasului de mana. Nu poate lipsi eleganta unei camasi albe si un cardigan gri. Tinuta asta merge de minune pe aceasta vreme atat la birou cat si la intalnirile cu clientii cat si pentru o iesire la cafea sau la masa cu prietenii. Ceva similar folosesc si eu zilele acestea, asa ca va puteti inspira cu succes.

O asemenea tinuta poate costa:

Jeansi albastri: de la Pull and Bear puteti gasi la 99 Lei;
Ghete maro: aici pretul poate varia foarte mult dar cel mai probabil ceva de calitate gasiti la preturi cuprinse intre 250 si 300 Lei, vedeti pe la Benvenutti, Humanic, CCC etc.
Sacou carouri: pretul poate varia intre 199 si 299 Lei, gasiti pe la Seroussi, H&M, Zara, D’S Damat etc.
Camasa alba: aici depinde de preferintele voastra, preturile variaza intre 59 si 300 Lei, vedeti pe la Pull and Bear, Zara, H&M etc.
Cardigan gri: gasiti la preturi ce variaza intre 79 si 200 Lei, vedeti pe la Pull and Bear, Zara, H&M etc.

Sa nu uitam de sosete, cu cat sunt mai iesite din comun cu atat mai mult puneti in valoare tinuta aleasa.

Jeansii ii puteti inlocui oricand cu o pereche de pantaloni din lana, pe timp de iarna dau un aspect aparte.

Sunt sigur ca puteti reusi sa gasiti produse similare de la branduri gen HM, Zara, Pull and Bear sau diverse outlet-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *