0

Tot ce trebuie sa stiti despre fatete dentare de la https://www.megasmile.ro

Doriti sa aveti dinti perfecti precum cei ai starurilor? Cu fatetele dentare de la https://www.megasmile.ro acest lucru este posibil! Aceasta este cea mai rapida solutie pentru un zambet perfect. A cuceri oamenii din jurul dvs. cu un zambet frumos, in ziua de astazi, poate fi ceva simplu si rapid datorita solutiilor ortodontice estetice.

Ati auzit vreodata de fatete dentare?
Acestea sunt placi subtiri, in general din ceramica, care pot fi aplicate pe dinti pentru a ascunde imperfectiunile si pentru a imbunatati aspectul estetic al zambetului, oferindu-va, intr-un timp foarte scurt, dinti perfecti precum VIP-urile! Pare un vis? Cititi mai departe si veti descoperi ca este o realitate placuta, disponibila tuturor. In acest articol va vom arata tot ceea ce trebuie sa stiti despre fatetele estetice si cum sa aveti dinti albi, perfecti, fara un aparat dentar.

Ce sunt fatetele dentare?
Fatetele dentare estetice nu sunt altceva decat „invelisuri” speciale care trebuie aplicate pe suprafata exterioara a dintilor frontali pentru a masca defectele de culoare, forma si pozitie. Proteza speciala realizata pe masura, realizata (de obicei) din foi subtiri de ceramica, este cimentata pe dintii imperfecti pentru a imbunatati aspectul estetic al zambetului. Toate intr-un mod rapid si sigur, fara a deteriora dintele! Va este teama de o astfel de procedura? Nu va faceti griji: inainte de a urma tratamentul, stomatologul va va permite sa incercati simulari (machete) care va ofera o previzualizare a rezultatului final.

Cand pot fi utilizate fatetele dentare?
Fatetele estetice sunt capabile sa mascheze majoritatea imperfectiunilor dentare si sa imbunatateasca aspectul dintilor rapid, oferind un zambet perfect oricui doreste. Acest tratament ortodontic estetic poate fi utilizat pentru a corecta cazurile de:

– Decolorare dentara si defecte ale smaltului. Deseori, dintii apar excesiv de colorati sau prezinta modificari cromatice grave din cauza fumatului, cafelei, tipului de hrana consumat, igienei orale incorecte, consumului de medicamente sau pur si simplu a  trecerii timpului. Atunci cand metodele de albire ale dintilor nu sunt suficiente, folositi fatete dentare pentru a obtine, rapid, dintii albi perfecti si pentru a va recupera zambetul luminos.
-Diastema. Daca aveti un spatiu excesiv intre dinti si zambetul dvs. este afectat, va fi suficient sa recurgeti la fatetele estetice cu forme si marimi potrivite, pentru a umple excesul de spatiu si a imbunatati aspectul dintilor, mascand defectul in cel mai scurt timp.
-Dintii deteriorati sau anormali. Daca dintii sunt deteriorati, taiati sau au o conformatie anormala si neplacuta, fatetele estetice reprezinta solutia cea mai simpla si rapida pentru a recastiga frumusetea unui zambet ametitor.
-Dinti nealiniati (dinti strambi). De asemenea, in aceste cazuri este posibila aplicarea fatetelor dentare pentru fixarea dintilor intr-un timp scurt. Et voila: dinti perfecti, fara aparat dentar!

Tipuri de fatete estetice, durata si costuri

Nu toate fatetele dentare sunt la fel. In functie de problema de tratat si de rezultatul final care trebuie obtinut, acestea pot varia in functie de material si grosime.
Grosimea fiecarei fatete poate fi cuprinsa intre 0,4 si 0,8 milimetri. Materialul disponibil la Megasmile este ceramica, avand urmatoarea caracteristica: culoarea se imbina perfect cu cea a dintilor, pentru un rezultat frumos si extrem de natural. Important este ca fateta sa fie aplicata cu atentie si maxima precizie. Ceramica poate fi aplicata cu rezultate excelente. Fatetele ceramice sunt solutia cea mai rezistenta (dureaza aproximativ 10 ani, comparativ cu aproximativ 5 ani pentru fatetele dentare compozite) si sunt performante estetic, chiar daca putin mai scumpe. Cu toate acestea, in ciuda faptului ca acestea sunt materiale delicate, odata aplicate, fatetele estetice reprezinta o acoperire durabila si redau armonia zambetului.
In ceea ce priveste costurile fatetelor estetice, acesta poate varia foarte mult in functie de complexitatea cazului de rezolvat, de calitatea materialelor utilizate si de abilitatea si experienta medicului. La Megasmile, exista adesea reduceri substantiale, iar rezultatele vor fi extraordinare.

Atunci cand vine vorba de sanatatea dintilor si a gurii, este important sa va bazati intotdeauna doar pe profesionisti competenti si atenti. Solutiile low cost ar putea afecta mai putin bugetul, dar mult mai mult zambetul.
Pe langa imbunatatirea aspectului estetic al zambetului si imaginea imediata a dintilor albi, perfecti, corectarea defectelor de culoare, forma si pozitie, fatetele dentare ofera numeroase avantaje si beneficii:

– Protejeaza si pastreaza intacta structura dintilor afectati;
– Procesul de masticatie este imbunatatit;
– Ofera o rezistenta mai mare impotriva petelor si cariilor, pentru un zambet alb mai lung si sanatos;
-Sunt rezistente si reduc sensibilitatea dentara la caldura sau frig;
– Se aplica rapid, usor si fara durere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *