0

‎Tractari auto Brasov – Intervenitii rapide Non Stop‎

Atunci cand suntem pusi in situatia  sa alegem o companie de tractari auto Brasov trebuie sa fim atenti nu numai la preturile oferite, ci si la gama de servicii oferite.

Dupa cate stim cu totii din experienta, nu tot ceea ce este ieftin inseamna ca este si de buna calitate. De multe ori aceste preturi ascund fie servicii de calitate indoielnica, lipsa de promptitudine sau carente in comunicarea cu clientii. Oferta de preturi poate ascunde cu buna stiinta unele costuri ce vor apare ca si costuri suplimentare atunci cand vom primi factura.

In cazul unei firme de remorcari auto Brasov, inainte de a lua decizia potrivita trebuie sa stim cum sunt alcatuite aceste preturi.

Prima factor ce influenteaza alcatuirea unui pret este marimea orasului in care isi desfasoare activitatea firma de asistenta rutiera, iar pretul de baza este elaborat pentru transportul masinii numai in perimetrul Brasovului.

In cazul unei firme de tractari auto Brasov preturile pot incepe de la 50 de lei pentru autoturisme cu o greutate mica (de pana la 1,5 tone) si ajung pana in jurul valorii de 100 ron pentru un autoturism incadrat in clasa mare (pana la 2 tone).

Pentru companiile situate in orasele mari sau in capitala, preturile pot varia intre 120 de ron (pentru un autoturism) si pot ajunge pana la 180 de ron in cazul tractarii unei utilitare.

Tarifele sunt de asemenea diferentiate in functie de traseul ce urmeaza a fi parcurs.

Pentru rute interne pe distante scurte (de pana la 200 – 300 de kilometri) preturile sunt de 1,2 lei pentru fiecare kilometru, iar pentru distante ce depasesc aceste valori tarifele sunt negociate direct cu compania de asistenta rutiera Brasov in functie de mai multi factori.

Pentru rute externe, tarifele sunt situate intre 0,25 euro/km (autoturisme mici) si ajung pana la 0,70 euro/km pentru SUV-uri sau utilitare.

Este bine ca aceste transporturi sa fie planificate din timp, deoarece tariful perceput va fi mult mai mic decat cel pentru urgente (tariful se calculeaza dus – intors).

O planificare prealabila ofera firmelor din domeniu posibilitatea de a gasi o masina ce poate fi transportata de la destinatie pana in orasul de resedinta, astfel incat platforma va fi incarcata si la intoarcere, iar tariful se va micsora considerabil.

Este bine sa fim atenti si daca preturile percepute de catre compania de remorcari auto Brasov includ si o asigurare a masinii ce trebuie transportata.

Pentru stationarile din motive ce apartin exclusiv clientului firma va percepe un tarif suplimentar, lucru ce se poate intampla si in cazul autoturismelor grav avariate ce necesita folosirea unor scripeti sau carucioare suplimentare.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *