0

De ce sa transferi bani cu PrioriPay?

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au facut schimb de bunuri si si-au transferat bani de la unul la altul. Evident, in urma cu cateva sute de ani, o plata care trebuia facuta la mare distanta de casa venea la pachet cu o multime de riscuri si cu o calatorie lunga si obositoare. Astazi, exista o multime de procesatori de plati la nivel mondial, care ofera plati rapide si sigure in orice colt al lumii.

Evident, nu toti procesatorii sunt la fel si nu toate tranzactiile sunt la fel de sigure. Din acest motiv, este bine sa analizezi cu atentie piata si sa alegi cel mai bun procesator pentru a te bucura de un transfer de bani in deplina siguranta.

In Romania, unul dintre cei mai mari astfel de procesatori este PrioriPay, o companie cu capital 100% romanesc, care s-a impus in ultimii ani prin numeroasele beneficii pe care le ofera atunci cand se fac plati online sau transferuri de bani online.

De ce sa transferi bani cu PrioriPay?
Principalul beneficiu al unui astfel de transfer este faptul ca se face foarte simplu. Toata actiunea se petrece in confortul propriei case iar utilizatorul nu are nevoie de mai mult de cateva minute pentru a-si deschide un cont si pentru a putea face transferurile ce il intereseaza.

Orice plata si orice transfer se face aproape instant iar comisioanele percepute de procesator sunt minime la transfer si zero la deschiderea contului si la inchiderea acestuia.

Un mare beneficiu al transferului de bani online cu PrioriPay este faptul ca transferurile pot fi facute oricand, la orice ora din zi sau din noapte. Astfel, daca trebuie sa faci o plata la 2 noaptea, o poti face fara niciun fel de restrictie si fara sa stai la cozi interminabile.

PrioriPay este un serviciu excelent si pentru cei care au mici sau mari afaceri, deoarece este o solutie excelenta de plati online. Daca ai un magazin online sau o afacere care necesita transferuri de bani prin intermediul internetului, aceasta companie iti ofera posibilitatea de a integra cu usurinta plata online la tine pe site si de a primi plati oricand, fara niciun fel de probleme.

De ce sa alegi trasferul de bani online in detrimentul celui clasic?
Ai putea sa te gandesti ca transferul clasic este mult mai sigur decat orice transfer in mediul virtual, iar acest lucru datorita faptului ca ai un control mai mare asupra banilor. Este un lucru total neadevarat, in conditiile in care un transfer fizic implica riscul de a fi atacat, de a pierde banii sau de a trece prin momente neplacute in fata ghiseului de la banca.

Un transfer de bani online in schimb, este cat se poate de sigur, poate fi facut cu usurinta din confortul propriei case si vine la pachet cu o multime de instrumente interesante de care te poti folosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *