0

Cele mai bune Certificate SSL le gasim la THC.ro!

Site-ul https://www.thc.ro ofera o gama foarte vasta de servicii de web hosting, precum certificate SSL sau gazduire dedicata magento, ori servicii VPS.

SSL este prescurtarea de la Secure Sockets Layer. Reprezinta un standard/protocol in materie de securitate si a fost dezvoltat de Netscape in 1994. Utilizarea lui este usor identificabila datorita unui mic lacat (sub forma grafica) care apare in browser.

Certificatele SSL sau certificatele de securitate sunt protocoale criptografice, ce au rolul de a securiza schimbul de informatii pe internet. Ex: informatii despre carduri bancare, parole si in general orice informatie care se doreste a ramane privata. Certificatele SSL pot fi folosite, de asemenea, si pentru securizarea corespondentei (email).

Nu trebuie sa intelegeti ca doar site-urile de e-commerce, ori site-urile cu trafic ridicat si informatie de mare valoare au nevoie de un certificat SSL. Orice site, indiferent de obiectul sau serviciul promovat, de traficul mic sau mare, beneficiaza de un upgrade de securitate mare la instalarea unui certificat SSL.

Adresele web securizate prin SSL incep cu https:, nu cu http:, ca atare, anumiti utilizatori folosesc termenul „HTTPS” pentru SSL.

Certificatul SSL cripteaza informatiile, astfel incat ele sa nu poata fi decriptate decat de serverul caruia ii sunt adresate. Acest lucru garanteaza ca informatiile trimise catre un website nu vor fi furate sau modificate.

SSL ofera un grad mai mare de confidentialitate si de siguranta decat o conexiune web necriptata. Aceasta tehnologie reduce riscul ca informatiile sa fie interceptate si folosite incorect de o terta parte. Multi vizitatori ai site-urilor au mai multa incredere sa impartaseasca informatii personale atunci cand stiu ca folosesc o conexiune SSL.

Avantajul cel mai mare este ca protejeaza parolele impotriva interceptarii, cand este tastata intr-o pagina de login protejata SSL.

Un alt avantaj important conform Google, este ca site-urile care au un certificat SSL instalat, au o pozitionare mai buna in motorul de cautare Google.

Realitatea este ca web hosting-ul este esential pentru proiectul pe care doriti sa-l creati. Hosting-ul este serviciul pe care o firma precum Thc.ro il pune la dispozitia clientului prin acordarea unui spatiu fizic prin intermediul serverelor, in scopul ca acesta sa-si publice continut in mediul online.

In cazul acestei optiuni, clientul are la dispozitie un server doar pentru el. Evident, nu veti avea un computer fizic, ci unul virtual, cu o cantitate mare de resurse, cum ar fi puterea procesoarelor si o cantitate mare de memorie executabila si stocabila.

Aceasta este o optiune foarte buna pentru antreprenorii cu companii mari, pe langa faptul ca este foarte flexibila si are capacitatea de a se adapta foarte rapid la cererea clientilor.

Datorita faptului ca este un server exclusiv, exista optiunea de a gazdui diferite site-uri care se adapteaza la nevoile diferite ale utilizatorului in cauza.

Site-urile web sunt instrumente utile pentru construirea marcii dvs., cresterea vizibilitatii online, stimularea strategiilor de marketing si cresterea vanzarilor. Statisticile va pot ajuta sa urmariti traficul, sursele acestuia, datele demografice bazate pe anumiti parametri (geografic, dispozitive utilizate, timpul petrecut pe website), paginile de iesire, continutul sau produsele vizualizate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *