0

Tricouri cu personalitate moldoveneasca

In ultima perioada au inceput sa prinda din ce in ce mai mult tricourile personalizate si asta pentru ca reusesc tot timpul sa te scoata in evidenta din prisma mesajelor amuzante inscrise pe ele. La petreceri e super fain sa ai astfel de tricouri pentru ca reusesti tot timpul sa iesi in evidenta si sa starnesti zambete de la oamenii din jurul tau.

In una din zilele trecute mi-am comandat de la uaiuai.ro cateva tricouri, la ei toate sunt cu texte moldovenesti si cand am iesit seara in oras, am ramas surprins cu fetele ce treceau pe langa mine erau toate o explozie de zambete, cateva au fost un pic mai curajoase si au indraznit cu privirea sau poate chiar si cu mainile sa citeasca mesajul de pe tricoul meu. Ala a fost unul din momentele cand parca mi-as fi dorit sa schimb sala, adica de la “sala de mese” sa merg la una de fitness sau orice altceva care sa-mi transforme burta in patratele.

img_5883-1

De Halloween, s-a facut o petrecere la birou si din lipsa de inspiratie am preferat sa trag pe mine un tricou de moldoveni autentici ce promoveaza mancarea adevarata, o mancare care ne-a terorizat copilaria dar cand am devenit adulti o indragim la maxim, mai ales dupa noptile lungi si pline de licori ale lui Bachus.

Incep sa cred ca oamenii au o multime de variante prin care pot fi autentici, incepand de la atitudine, caracter, amuzament si imbracaminte. Tricourile de genul asta vor prinde tot timpul atata timp cat mesajele sunt amuzante si inteligente si lucrul asta este valabil atat pentru barbati cat si pentru femei, acusi vine perioada de “Secret Santa”, mai bine luati un astfel de tricou funny decat un cadou stupid care starneste zambete doar din politete.

tricouri-uaiuai1

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *