10

Vodafone Romania a deschis cel mai mare si modern magazin propriu din Iasi

De ceva timp in Piata Unirii la Hotel Unirea din Iasi s-au tot facut modificari, stiam ca vor fi facute spatii comerciale dar nu stiam exact ce si cum, ei bine astazi s-a lansat in acel loc cel mai mare si mai modern Vodafone Shop din oras. Noul magazin este aliniat la noul concept global de design Vodafone, iar echipa dedicata de vanzari este pregatita sa furnizeze consultanta detaliata pentru toate produsele si serviciile Vodafone.

La acest eveniment trebuia sa fiu prezent si eu, doar ca nu ma asteptam sa fie chiar atat de punctuali oamenii, au zis 10:30 si la ora aia a inceput, eu am ajuns pe la 11:00 si deja lumea pleca, nici nu am mai indraznit sa intru. Dar am aflat ca noul magazin Vodafone din Piata Unirii nr.5 are o suprafata de 100 de metri patrati si este cel mai mare magazin Vodafone din zona Moldovei, exista patru consultanti gata sa raspunda cerintelor si nevoilor clientilor, ei ocupand zonele de informatii si pentru date dar si clientii business.

_MDP2024

Ca o mica paranteza sau mai bine zis completare, realizez cu placere ca este primul magazin a unui brand international ce si-a deschis magazin (punct de lucru) intr-o zona pietonala din Iasi. Cam greu cu marile branduri in astfel de zone, mai ales ca singurul acces este pe jos, nu tu masina sau loc de parcare. Plus ca prin zona parcarile sunt la distante destul de mari si ambele sunt cu plata. In fine era doar o observatie personala..

Noul nostru magazin din Iasi plaseaza utilizatorii in centrul atentiei si le ofera acces la cele mai noi si performante terminale, conectate in permanenta la Supernet™, la viteze 4G de top. Magazinul este situat intr-o zona populara, potrivita atat pentru utilizatorii locali, cat si pentru cei care se afla in tranzit, si suntem pregatiti sa oferim servicii de top atat clientilor serviciilor de business, cat si tinerilor pasionati de cele mai recente tehnologii.

_MDP2034

Dupa cum ma asteptam, deschiderea magazinului vine si cu o promotie speciala pentru abonatii ce semneaza in noul shop, oferta Sales Days fiind disponibila timp de doua saptamani, adica pana pe 29 ianuarie 2015, aceasta contine reduceri speciale pentru unele telefoane, preturi diferite fata de ofertele existente deja pe piata in alte magazine sau orase. Toate tabletele si smartphone-urile din Iasi sunt puse in valoare de Supernet™, o inovatie in ultilizarea Internetului mobil, ce asigura viteze ridicate de transfer, stabilitate sporita si protectie completa, pentru o experienta superioara de utilizare. Pe langa asta toti cei care sunt prin zona Piata Unirii, au wi-fi gratuit de la Vodafone.

La deschiderea magazinului au participat printre altii domnii Ravinder Takkar, un nene indian care este CEO Vodafone Romania si Florian Georgescu, Regional Director pe zona de Nord-Est.

_MDP2038

Investitia in noul magazin din Iasi face parte din proiectul Spring, care consta intr-un buget aditional de investitii de 55 de milioane de euro in reteaua si in magazinele Vodafone, ce se deruleaza pe parcursul anilor 2014 si 2015.

Stiati ca pe intreaga planeta la 30 septembrie 2014, Vodafone avea aproape 438 de milioane de clienti si ca este prezent in 30 de tari, pe cinci continente si are peste 50 de retele partenere peste tot in lume?

_MDP2055

La evenimentele de genul acesta, mai toti au inceput sa ofere tot felul de chestii personalizate, de aceasta data colegii mei care au ajuns acolo spre deosebire de mine, au primit o baterie externa de 2200mAh, un accesoriu foarte util pentru telefoanele mobile din ziua de azi.

Multumiri pentru poze lui Macku, el a fost mai punctual decat mine, doar prima poza a fost usor modificata de mine.

10 Comments

  1. foarte bine pozitionat, am sa trec si eu sa vad cum sta treaba cu acele oferte speciale daca tot mi-a expirat contractul la orange..

  2. Bogdan, am auzit ca ai ramas fara “cadoul” oferit colegilor din presa, recunosc ca l-am oferit si eu mai departe cadou unui client la finalul zilei de 15 ianuarie. lti dau de stire cand fac rost de altul si poti trece sa-l ridici de la noul nostru magazin. Pt clientii care au nevoie de parcare – exista parcarea de la Unirea, cu plata e drept, dar civilizata :). Primele 15 minute de stationare sunt gratuite, recomand clientilor sa isi “anunte” graba in magazin – daca vor sa se incadreze in ele :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *