0

Voi ce fel de piese utilizati pentru repararea autoturismului?

Cu totii cunoastem traficul din Bucuresti si foarte multi dintre noi suntem nevoiti ca zi de zi sa petrecem ore in sir zilnic pentru a parcurge distante relativ scurte. Fie ca utilizam masina pentru a merge la job in fiecare zi, fie ca o utilizam doar ocazional pentru cumparaturi sau alte activitati, sa conduci prin traficul din capitala poate fi o adevarata aventura.

Ei bine, in aglomeratie se pot intampla mici incidente iar dintr-un moment de neatentie poti face un accident usor, prin care masina nu va necesita doar o simpla revopsire ori indreptare de tabla, ci poate insemna si inlocuirea anumitor componente. Rabdarea si atenita in trafic in aglomeratie cu siguranta te vor feri de probleme insa din cand in cand oricine mai poate gresi din diverse motive.

Intr-o zi cand ma intorceam de la servici, obseala acumulata plus stresul si nervii din trafic si-au spus cuvantul, moment in care dintr-o neatentie si distragere a privirii de la drum, am intrat in cel din fata mea. Impactul nu a fost unul puternic, insa a fost suficient cat sa imi imobilizeze masina deoarece radiatorul a fost spart.

Evindent ca inainte de a fi afectat radiatorul, a fost sparta si bara, plus ambele faruri si trager-ul, insa cel putin nu a fost afectata caroseria masinii, lonjeroanele mai exact, aripile si capota ramanand la locul lor fara sa se descentreze.

Mi-am recunoscut vina fara nici o problema, am stabilit cu cel nevinovat sa o rezolvam prin amiabila si bineinteles ca am intarziat acasa si am ajus cu masina pe platforma deoarece nu puteam risca sa o pornesc avand in vedere faptul ca pierdea lichid de racire.

Povestindu-i unui prieten patania mea si ca sunt in cautarea unor dezmembrari auto Bucuresti, acesta mi-a sugerat sa apelez la cei de la Dezmembrari LILIECI deoarece acestia ofera cele mai bune piese auto second hand dar si servicii de cea mai buna calitate, garantie si tot ce trebuie, fiind o echipa foarte serioasa.

Zis si facut, am accesat site-ul DezmemebrariLILIECI.ro , am selectat marca, modelul si motorizarea autoturismului si numai decat am gasit piese la acestia. Din pacate pentru mine nu am reusit sa gasesc la momentul respectiv o bara in culoarea masinii mele, insa cel putin am obtinut un pret extem de bun pentru toate necesarele astfel incat sa imi pot pune masina la punct.

Ajuns la adresa Dezmembrari LILIECI cei de acolo mi-au aratat piesele, am probat radiatorul astfel incat sa fim siguri ca nu exista scurgeri, le-am bagat in masina prietenului meu care mi i-a recomandat si ajunsi acasa am inceput cu acesta sa demontam si sa montam “noile” piese. Toate s-au potrivit la fix, nu am intampinat nici un fel de problema iar inafara de culoarea usor diferita de la bara, masina arata ca noua.

Recomand cu toata inima acest parc de dezmembrari din judetul Ialomita deoarece serviciile acestora sunt de cea mai bun calitate iar preturile sunt extrem de avantajoase.

Am apelat in trecut la multe parcuri de dezmembrari insa niciunul nu a oferit servicii la fel de bune precum acestia si din punctul meu de vedere acesta este cel mai bun parc de dezmembrari auto si piese second hand din Bucuresti si Judetul Ialomita, avand o varietate foarte mare de marci auto si diverse modele de: VW, Opel, Mercedes, Audi, Renault, BMW, Rover, Mazda, Skoda, Ford, Hyndai, Fiat, Peugeot, Seat, Citroen, Kia, Dacia si asa mai departe.

Toate masinile dezmembrate de acestia sunt desfacute cu foarte mare grija de un personal foarte priceput si autorizat, in cele mai moderne si sigure conditii, urmand mai apoi partea de verificare a bunei functionalitati a pieselor si a stocarii online astfel incat tot ceea ce aveti nevoie sa poata fi la doar un click distanta. Toate piesele care sunt puse spre vanzare sunt functionale si de calitate, cele care prezinta defecte fiind date de-o parte.

Accesand site-ul DezmembrariLILIECI.ro puteti vizualiza o parte din masinile care sunt la dezmembrat si veti gasi la acestia orice piese sau componenta, fie ca este vorba de motoare intregi, piese separate din componenta motorului, elemente de caroserie, electrie, articulatii, suspensie, transimise, elemente de interior, chiar si componente audio si lista poate continua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *