0

Circuitul apei in case ordonat de tevi si fitinguri

O intreaga inginerie sta in spatele circuitului apei in natura, dar si al circuitului apei in casele noastre. In natura totul este mai simplu, fiindca se regleaza de la sine. Dar si aici exista filtre, presiune si curenti de aer. Apa din natura circula. Cea evaporata din marile si oceanele lumii hraneste norii fiind transformata in ploaie. O parte din ea se reintoarce in rauri si lacuri, in timp ce alta asigura irigatia naturala.
Natura nu are nevoie de tevi si fitinguri din pp, fiindca la nevoie isi sapa o teava in stanca, sare peste pietre, isi intoarce cursul, in casele noastre insa numai aceste produse asigura ordine in circuitul lichidului vital al planetei.

Deschizi robinetul si daca il pozitionezi intr-un anume fel, curge apa rece. Sucesti robinetul in directia opusa si dupa o vreme primesti apa calda. Numai instalatorul stie cum de nu se incurca apele intre ele si ce separa apa curata de cea menajera.


Instalatorul are minte agera si maini maiastre fiind un agent de circulatie al apei in baia si bucataria noastra. Datorita lui si produselor de calitate premium comandate direct de pe site-ul magazinului Incalzire-sanitare.ro nu se produc accidente.
Nu exagerez deloc, cand vorbesc despre aceste accidente. Iata numai cateva exemple:

1. De cate ori hranesc broasca testoasa a nepotului meu, trebuie sa o pun intr-un lighean cu apa calduta. Ea nu mananca in apa rece sub nicio forma. Daca in locul apei caldute vine apa rece ca gheata, ea ar avea de suferit, nepotul meu at avea de suferit si eu voi suferi toata viata ca nu am fost responsabila cu animalul de companie al celor dragi.

2. La prima ora a diminetii, ma spal pe fata cu apa rece din mai multe motive. In primul rand, apa rece ma trezeste din somn. Trebuie sa ma imbrac rapid, sa ma machiez rapid si sa mai beau si o ceasca de cafea, sa nu adorm la loc. Apa calda m-ar molesi pe loc. Al doilea motiv consta in faptul ca apa rece face bine tenului, fiindca intensifica rapid circulatia sangelui.

3. La pregatirea mancarii utilizez apa rece si nu vreau sa incurc sub nicio forma robinetele. Prin fierbere se distrug eventualii microbi, de aceea toata lumea ar trebui sa procedeze la fel.

4. Exista persoane care imi cer apa rece de la robinet. Ce ar insemana sa le duc apa calduta sau clocotita.
Incalzire-sanitare.ro este magazinul responsabil de circuitul apei fara greseala in casele noastre. Evident ca si priceperea instalatorului este importanta, dar in circuitul ireprosabil intra si calitatea apei nu numai separarea apei calde de apa rece.

Avem nevoie de apa curata, in care sa nu se gasesca urme de rugina sau alte substante care iau nastere la contactul apei cu anumite materiale, de aceea au disparut tevile grele din fier, care ne aduceau o apa rosie si care mai si plesneau, cand era ger, de ni se umplea casa de umezeala si trebuia sa achitam si risipa.
Tevile care se comercializeaza in prezent in magazinul prezentat mai sus sunt usoare, rezistente, nu ruginesc si nu cedeaza la temperaturi scazute sau prea ridicate. Cele din cupru pot foarte bine sa fie lasate la vedere fiindca se integreaza perfect in design.

Pe cat sunt de bune si utile aceste produse indispensabile pentru circuitul apei in gospodarie, pe atat de usor se pot comanda. Este suficienta o vizita pe site-ul magazinului, iar daca ai intrebari de pus referitoare la un produs sau la instalatia ideala pentru apa sau incalzire este suficient sa soliciti consultanta gratuita.
Ti se raspunde cu promptitudine la toate intrebarile, iar daca doresti motaj profesionist pentru centrala sau pentru calorifere, instalatorul angajat aici va veni sa lucreze pentru siguranta ta si a familiei tale.

Produsele sunt livrate la adresa indicate de cumparator, asa ca nu trebuie sa te temi ca nu vei gasi o masina suficient de mare in care sa incapa tevile tale.
Apeleaza la un magazin de incredere, cand cumperi produse pentru incalzire sau pentru instalatia sanitare, fiindca daca iti plesnesc tevile iarna sau ti se defecteaza centrala nu va fi deloc placut!
Cu ei ai garantie si la produse, dar si la servicii si iti asiguri un grad sporit de confort si de securitate acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *