0

120 de angajati ai companiilor din UBC Palas au facut curatenie de “World cleanup day”

Provocarea „World Cleanup Day”, lansată de United Business Center (UBC) și Let’s Do It România, a fost acceptată de numeroși angajați ai companiilor prezente în clădirile de birouri din ansamblul Palas. Sâmbătă, peste 120 de persoane au făcut curățenie în spații publice, în cadrul mișcării civice ce are ca scop protejarea mediului înconjurător.

O parte dintre angajații care lucrează în clădirile de birouri din ansamblul Palas și-au petrecut ziua de sâmbătă făcând curățenie. Nu acasă, ci în pădure, acceptând astfel invitația UBC de a participa la „World Cleanup Day”, o campanie de mobilizare civică coordonată de Let’s Do It România. Au profitat de prilej și pentru a-i responsabiliza pe cei mici, așa că au venit însoțiți de copii. În total, aproximativ 120 de persoane au strâns deșeurile din Pădurea Ciric, în proximitatea Lacului Veneția. 470 de saci de gunoi reprezintă rezultatul muncii lor, care a durat mai bine de două ore.

04-5

„World Cleanup Day” este cea mai ambițioasă mișcare civică globală, în cadrul căreia toată Planeta luptă împotriva deșeurilor. Pe 15 septembrie 2018, peste 13 milioane de voluntari din 155 de țări au făcut curățenie simultan.

Implicarea angajaților din clădirile de birouri UBC în această provocare reprezintă o continuare a activităților ce au ca scop protejarea mediului înconjurător și economisirea resurselor susținute de ansamblul Palas. Până acum, cei care lucrează în UBC au plantat peste 5.500 de arbori în acțiuni de împădurire în Iași și participă la programe de reciclare selectivă a deșeurilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *