0

De ce sa iti cumperi un smartwatch?

Pana acum 3-4 ani, smartwatch-urile erau considerate inutile, dar au inceput sa fie la mare cautare. Desi la inceput erau vazute ca niste fite, acum au inceput sa-si dovedeasca utilitatea din ce in ce mai des.

Sunt sigur ca multi dintre voi ati vazut un astfel de ceas smart si poate in prima faza era considerat inutil. Ei bine, pentru cei care au o viata destul de activa si agitata, ceasurile inteligente sunt cea mai buna achizitie.

Principalul argument engativ sta in autonomie, din pacate, smartwatch-urile de top nu tin mai mult de 2-3 zile incarcate, in functie de modul in care sunt folosite, dar acum de cand cu incarcarea wireless, incarcatul nu mai este o problema atat de mare. Acum depinde foarte mult ce brand alegi, la ce oferta le prinzi si asa mai departe.

Majoritatea din ele sunt destul de solide, asa ca nu mai exista frica aia de a se sparge ecranul, au carcasele solide, curelele din materiale de calitate, asa ca exista mari diferente intre primele si ultimele generatii de ceasuri inteligente. Nu am mai avut senzatia de plastic ieftin ca la primele smartwatch-uri, dimpotriva.

DUpa ce il pui la mana, va fi din ce in ce mai greu sa il dai jos, vei uita de celelalte ceasuri de mana, vei avea acces la toate alertele de pe telefonul mobil, de la mesaje, conversatii, apeluri la emailuri, calendar si asa mai departe. Nu va mai trebui, astfel, sa iti verifici tot timpul telefonul. Apelarea vocala atunci cand esti la volan e o chestie super cool care sigur iti va placea la nebunie.

Conectarea la bluetooth este optima si fara intreruperi. Nu am sesizat nicio problema legata de conexiune. In plus, bluetooth-ul nu a consumat decat cu 10% mai multa energie de pe telefon decat in mod obisnuit. Daca reduci luminozitatea ecranului de pe smartphone, vei compensa problema.

Vei putea sa le schimbi look-ul oricand. Gasesti pe piata tot felul de curele de diverse culori si modele. Iar preturile accesoriilor sunt destul de mici. Astfel iti poti personaliza ceasul oricand in functie de vestimentatie sau de stilul fiecaruia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *