0

Seriale noi de Toamna 2018

Toamna aceasta, incep cateva seriale sau sezoane noi si daca esti un fan filme nu trebuie sa le ratezi. Chiar sunt cateva seriale super misto, astazi va scriu despre cateva ce mi-au atras atentia: “You”, “A Million Little Things”, “God Friended Me” (asta chiar e misto tare), “The Chilling Adventures of Sabrina”. Ar mai fi totusi si “Romanoffs” si “Maniac”.

“You”
Daca ai fost mare fan Gossip Girl, nu trebuie sa ratezi acest serial, povestea principala este despre un barbat ce urmareste o femeie pe internet si cauta sa se transforme in barbatul ideal pentru aceasta, pana aceasta se indragosteste de el. In Serial puteti vedea pericolele de a-ti prezenta in detaliu viata personala pe internet si pana unde poate ajunge obsesia de a gasi iubirea. Serialul este facut de Netflix si gasim actori cunoscuti precum Penn Badgley, Elizabeth Lail, Shay Mitchell, Daniel Cosgrove, Kathryn Gallagher si multi altii.

“A Million Little Things”
Un serial despre un grup de prieteni ce se reintalnesc dupa ce unul din ei, singurul care parea sa aiba parte de o viata perfecta, se sinucide. In serial puteti vedea tot felul de ideologii despre prieteniile dintre adulti, greutatea ce vine odata cu pierderea unei persoane dragi si posibilitatea ca sinuciderea sa fie, de fapt, o crima elaborata. Serialul este realizat de abc si gasim actori cunoscuti precum Romany Malco, Allison Miller, James Roday, Stephanie Szostak, David Giuntoli, Christina Marie Moses si multi altii.

“God Friended Me”
cum ar fi dacă Dumnezeu ar avea cont pe Facebook? O idee de film noua si ce nu a fost inca exploatata. In actiune este vorba despre un barbat ce provine dintr-o familie religioasa si ce are un prodcast pentru atei. Viata lui este intoarsa pe dos atunci cand o persoana se autointituleaza Dumnezeu si ii da o cerere de prietenie pe Facebook.com si dupa cateva conversatii il ghideaza catre unele persoane ce au nevoie de ajutor. Care este adevarul din spatele contului? Dumnezeu sau o farsa foarte bine pusa la punct. Acest serial este realizat de CBS si in el joaca actori precum Violett Beane, Brandon Micheal Hall, Javicia Leslie, Joe Morton, Suraj Sharma si multi altii.

Serialul asta mi-a atras atentia, imi aduce aminte de altul mai vechi, in care personajul principal primea ziarul cu o zi inainte si reusea sa impiedice diverse actiuni rele. God Friended Me cred ca il bag si eu in lista de seriale pentru toamna asta, sper sa prinda si sa nu fie oprit pe la sezonul 2 sau 3 cum se intampla de multe ori. Cred ca il gasiti online gratuit aici https://thevideo.live/

“The Chilling Adventures of Sabrina”
Serialul e un fel de “Riverdale” dar un pic mai macabru. Daca ati vazut serialul “Sabrina the Teenage Witch” din anul 1996, atunci cam stiti la ce sa va asteptati. Serialul e misto si merita urmarit, mai ales de adolescenti. Cam astea sunt serialele ce prind super bine pe piata adolescentilor din Statele Unite ale Americii. Serialul e realizat de Netflix si in el se gasesc actori precum Roberto Aguirre-Sacasa, Greg Berlanti, Sarah Schechter, John L. Goldwater, Lee Toland Krieger.

Voi ce seriale urmariti? Scrieti in zona de comentarii, poate as amia aflam de la unul sau altul de alte seriale faine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *