0

Cum opresti autoplay-ul din Facebook video

Cum opresti autoplay-ul din Facebook video

Facebook.com a introdus autoplay la postarile in format video, si atunci cand in feed apare un filmulet, incepe sa porneasca singur. La inceput parea interesant, doar duceam cursorul mouse-ului peste film si rula fara sunet, dar acum a inceput sa ma enerveze maxim si nu stiu cum se face, ca facebook ne baga pe gat de cand cu aceasta chestie o multime de filmulete in feed.

Dupa cateva saptamani se apre ca pe internet au aparut tot felul de solutii care sa te ajute sa scapi de acest autoplay, iar solutia cea mai simpla este urmatoarea:

Daca folosesti Facebook pe computer (video autoplay – turn off): Dai click pe sageata in partea dreapta sus a siteului (partea albastra ce reprezinta si meniu in site), apoi “Settings” (Setari), dupa care accesezi “Videos” (Video) din stanga jos si apesi “off”.

j3g9W8Q

Daca folosesti Facebook pe telefonul mobil/tableta (video autoplay – mobile turn off): Cauti “App Settings” dupa care “Video Auto-play” si vei gasi trei variante: “On”, “Wi-Fi only” si “Off”.

jyEiu8C

La Apple iPhone 5, probabil si la restul este la fel, intri in “settings” dupa care in aplicatia “Facebook” si “Settings” din nou iar acolo te vei confrunta cu aceasi intrebare: “On”, “Wi-Fi only” si “Off”.

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *