1

O noua pasiune: Ciclismul la nivel amator

Am spus in prima postare a acestui nou blog ca m-a prins pasiunea de ciclism, mi-am luat o bicicleta RockRider 5.1 (se gaseste in magazinele Decathlon), asa ca dupa buget, am pins reducerile de la Lidl si mi-am luat un tricou profesional, geanta si trusa de scule pentru a strange pe ici pe colo sau pentru a rezolva singur o pana, mai urmeaza pantalonii scurti speciali si luminile, dar ce ma incanta pe mine cel mai mult este aplicatia Strava. Este o aplicatie pe telefon disponibila pe iOS si Android, pentru biciclisti, ciclisti dar si alergatori sau maratonisti. Inainte de asta foloseam RunKeeper, o aplicatie destul de faina, doar ca Strava este folosita de mai multi romani, apropo de asta, cine doreste sa-mi vada traseele, distantele si timpii ma poate urmari aici.

Accesorii utile pentru sportul de weekend

Ideea de cronometrare e una super faina, dar mai interesant este cand poti sa vezi cum s-au descurcat si altii pe acelasi traseu, iar aceasta aplicatie reuseste sa iti ofere informatii despre distanta, putere dezvoltata, diferenta de nivel, cat de mare e panta sau rampa, cate calorii s-au ars si multe altele.

Toate informatiile adunate pe RunKeeper am reusit sa le transfer pe Strava prin “save si upload .gpx data”, care este o aplicatie gratuita, desi exista si functii mai avansate contra cost, functioneaza cu orice smartphone ce ruleaza pe sistemele de operare iOS si Android si are GPS, iar ceea ce e super interesant este ca nu ai nevoie de conexiune la internet ca sa folosesti aplicatia.

Ce mi-a placut foarte mult a fost faptul ca zilele trecute m-am trezit cu un colet de la Coca-Cola care mi-a trimis un playlist energic si anume bautura lor racoritoare si un mesaj personalizat in care mi-au dovedit ca totusi ma urmaresc in online si cadoul trimis a fost pentru a ma indruma la cat mai multi kilometri parcursi. Un lucru mic care m-a impresionat si m-a facut sa ma bucur de cei 177 parcursi in ultimile doua saptamani.

10491065_10152591206373794_6749201983694861815_n

Coca-Cola continua cu una din cele mai viralizate campanii ale lor din ultima vreme, cea cu sticlele si dozele personalizate, iar anul asta se numeste “Campania Versurilor”, probabil ati vazut prin toate orasele tarii diverse standuri cu hostese ce ofera gratis doze si iti permit sa ti le personalizezi cum doresti. De data asta se porneste cu initiativa “Spune-i cu o Coca-Cola si un cantec”, adica toate sticlele si dozele vor avea versuri ale celor mai cunoscute melodii. Pentru mai multe detalii urmariti pe facebook, instagram si/sau twitter hashtag-ul #spuneicuuncantec!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *