0

6 mituri despre pariurile online

mituri-pariuri

După cum știi probabil, industria pariurilor sportive a crescut foarte mult în mediul online în România. Acest fapt se datorează mai multor factori, fie că vorbim despre confort, despre bonusuri sau despre disponibilitatea caselor de pariuri. Pe lângă avantajele deja cunoscute ale pariurilor sportive online, au apărut de-a lungul timpului anumite mituri care au fost spulberate rapid. O să îți prezint cele mai populare 6 mituri care au apărut și au fost demontate despre pariurile din mediul online.

  1. Mulți spun că bonusul de bun venit pe care îl oferă majoritatea caselor de pariuri online este imposibil de rulat și transformat în bani reali. Acest lucru este total greșit. Mulți cred că acest lucru este doar o strategie de marketing pe care o folosesc agențiile online pentru a te păcăli să le devii client ca mai apoi să îți pierzi banii pe platformele online. Este adevărat că bonusurile pe care le primești de bun venit au condiții de rulaj pentru a le transforma în bani reali, dar acest lucru se poate face natural plasând pariuri inspirate și utilizând diverse scheme pariuri.
  2. Agențiile au acces la banii de pe cardul tău. Tot mai multe persoane cred că atunci când faci o depunere și ți se cer detaliile cardului, agenția la care ai făcut depunerea are acces la contul tău bancar și, implicit, la banii din cont. Este o afirmație penibilă pe care o poți auzi. Până în prezent nu a fost înregistrată nici măcar o retragere neautorizată de fonduri din contul vreunui jucător de către o agenție de pariuri online pe teritoriul României.
  3. Alt mit spune că agențiile online îți închid contul fără să te anunțe în prealabil și rămâi fără banii din balanța contului. Singura posibilitate de a se întâmpla acest lucru este să încalci regulile de genul celor care și-au făcut cont și au depus cu un alt card și nu aveau nici măcar vârsta legală pentru a accesa jocurile de noroc.
  4. Păcălirea agenției dacă te uiți la meci și pariezi de pe mobil pe stadion este încă un mit des auzit printre pariori. Toate agențiile au un delay de câteva sutimi de secundă până își actualizează datele, deci acest lucru este imposibil.
  5. Alt mit des auzit este că pariurile offline au cote mai mari decât cele online. Acest lucru este în totalitate fals, de multe ori cotele fiind chiar mai mari în mediul online cu ajutorul unor promoții.
  6. Există tipsteri care oferă ponturi sigure pe internet. Mulți spun că există anumite persoane care cunosc aranjamente făcute între echipe și le dezvăluie altor oameni pe internet, obținând astfel un pariu 100% sigur câștigător. Acest lucru este la fel de fals ca celelalte mituri de mai sus.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *