2

UpHash – Minerit cu o tehnologie înaltă pentru PC dvs.

În lume există o mulțime de tehnologii gratuite și disponibile, care vă vor permite să extindeți capacitățile computerului dvs.. Articolele despre minerit vă fac să vă gândiți la investiții în criptovalută, dar nu știți de unde să începeți? Dacă doriți să cunoașteți cum să organizați câștigurile online, atunci sunteți norocoși – echipa redacției noastre caută cele mai bune sfaturi din acest domeniu.

Oamenii vorbesc despre bitcoin, minerit și alte modalități de câștig 24 de ore pe zi. Dar nu îi vom lăuda pe toți aici. Echipa redacției noastre a studiat câteva articole despre criptovalută și acum vă vom oferi mai multe detalii despre experimentul pe care l-am efectuat. Am câștigat într-o săptămână 300$ utilizând 10 computere cu putere medie, pentru aceasta a fost nevoie să descărcăm programul UpHash pe toate computerele din oficiul nostru. În jurul acestui serviciu sunt o mulțime de escroci în ultima vreme, așa că am decis să verificăm totul.

Ce este UpHash.io

UpHash este un software de o înaltă tehnologie care permite utilizatorului să mineze instantaneu fără setări inutile. UpHash utilizează puterea de calcul a calculatorului pentru a genera criptomonedă, pentru care dvs. primiți bani reali. În toate țările, plata este disponibilă pe Visa și MasterCard.

Puteți să vă monitorizați contul în orice moment și să urmăriți cât ați câștigat deja. Software-ul este certificat, iar mineritul este sigur în totalitate pentru computerul dvs.. Puteți să mineriți cât doriți, puteți și să ajustați puterea necesară pe dispozitivele computerului, dacă doriți să mineriți și să utilizați internetul concomitent.

În prezent, software-ul este acceptat numai pe Windows, iar versiunea browser-ului este disponibilă pe Macbook și Linux. În viitorul apropiat, se planifică crearea serviciului suport pentru alte sisteme de operare populare și pentru dispozitivele mobile, precum IOS și Android.

În funcție de puterea computerului și a plăcii video, puteți calcula cu ușurință posibilitatea dispozitivului dvs.. Într-un minut, programul va arăta câți bani puteți câștiga pe lună.

Mai mult decât atât, există și un program de afiliere pentru utilizatori. Acest program permite să obțineți venituri suplimentare de la prietenii și partenerii invitați de dumneavoastră. UpHash efectuează plățile din fondurile sale, prin urmare utilizatorii invitați nu pierd nimic.

Experiment

Înainte de a începere experimentul, am instalat UpHash.io pe 5 computere, iar pe altele 5 am rulat programul folosind browser-ul. Am decis să comparăm la care dintre ele câștigurile vor fi mai mari.

În primele 24 de ore de funcționare continuă, 5 calculatoare (cu software instalat pe ele) ne-au adus câte 4 dolari fiecare. Celelalte 5 calculatoare (cu programul rulat prin browser) au adus 3,3 dolari împreună. În celelalte 6 zile, cifrele au fost aproximativ aceleași, astfel încât la sfârșitul săptămânii am obținut 267 USD.

Recunoașteți că venitul este impresionant. Desigur, 10 mașini au lucrat timp de 7 zile fără oprire, cu toate acestea, ele au lucrat cu adevărat. Să presupunem că vă decideți să instalați UpHash pe calculatorul dvs. la domiciliu, atunci veți putea câștiga aproximativ 3 dolari pe zi, ceea ce înseamnă 90 pe lună. Este un rezultat chiar foarte bun, având în vedere că nu aveți un consum suplimentar de energie și nu folosiți un echipament special pentru minerit. Puteți să vă cumpărați un cadou de cei 90$ sau îi puteți economisi. În timp ce vă faceți munca, computerul își face munca sa. UpHash utilizează toate tipurile de resurse ale calculatorului dvs., însă sistemul nu se supraîncarcă.

Mulțumesc cititorilor, sper că mulți vor fi mulțumiți de noul sfat. Distribuiți prietenilor dvs. această informație utilă Dacă doriți să încercați acest serviciul chiar acum, special pentru dvs., am creat instrucțiunile pentru UpHash:

 

  1. Creați un cont pe UpHash.io

http://f2.s.qip.ru/150Uz3MyC.png

  1. Descărcați software-ul

http://f2.s.qip.ru/150Uz3MyA.png

  1. Rulați software-ul UpHash utilizând contul dvs. și începeți procesul de minerit

http://f5.s.qip.ru/150Uz3MyB.png

  1. Când soldul dvs. va atinge o sumă de cel puțin 15 USD, puteți retrage banii pe cardul dvs. bancar (MasterCard sau Visa)

http://f4.s.qip.ru/150Uz3Myz.png

Comments

comments

2 Comments

  1. Am descarcat uphash, la inceput totul pare sa fie ok, privesc filme, folosesc calculatorul ca de obicei, fara bug-uri sa alte dereglari. Eu sunt multumit, recomand…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *