0

Clinica fizioterapie in regim hotelier

Nevoia de fizioterapie a oamenilor este din ce in ce mai actuala si are urmatoarele cauze:
-lipsa de timp si lipsa de miscare. Tinerii pana in 30 de ani stau pana la 10 ore zilnic in fata computerelor si singura miscare pe care o fac este pana la piata si in interiorul casei sa isi ia ceva de mancare sau de baut din bucatarie, pana la baie sau in sufragerie. Organismul este facut sa se miste in natura si sa se bucure de toate darurile acesteia: de soare, de lumina, de aer curat, de vegetatie, de liniste, de susurul apelor si de cantatul pasarilor. Cele cateva sute de metri facute zilnic nu inseamna nimic fata de nevoia organismului de miscare.

-alimentatia defectuoasa si obezitatea care suprasolicita picioarele si inima. Trebuie sa intelegem ca picioarele imbatranesc si ele si nu trebuie sa le ingreunam sarcina, ci dimpotriva sa le-o usuram.
-asupra membrelor si organismului au loc diferite agresiuni fizice si chimice care lasa urme. O alunecare pe gheata se soldeaza cu fracturarea mainii sau a piciorului si fizioterapia este cea mai indicata pentru recuperare.
-organismul este suprasaturat de medicamente, adica de substante chimice straine introduse in corp si are nevoie de metode de tratament medical făcut cu ajutorul agenților fizici naturali.


Fizioterapia face minuni, cand este facuta ca la carte si pacientii se interneaza la clinica fizioterapie in regim hotelier, adica la Oxygene.ro.
Sunt si in orasele mari si mici clinici de recuperarea, dar nu ajung la inaltimea centrului recomandat de mine, deoarece:
-este mare aglomeratie si procedurile dureaza putin, ca personalul sa se ocupe de toti bolnavii
-unii refuza internarea, fiindca mediul este insalubru si aleg sa faca naveta cu ce reusesc in timpul tratamentului. Multi dintre acesti pacienti racesc procedurile si vor suporta complicatii si mai mari. Cei care se interneaza in spitale se aleg cu alte boli si infectii.
-pacientii care aleg sa se interneze sunt supravegheati pe timpul noptii de un asistent medical, doctorii nefiind de garda la acesta sectie.
-in cazul unor dureri atroce, se recurge tot la analgezice.

Ce are in plus clinica de fizioteraprie Oxygen.ro?

1. Personal bine pregatit, amabil si suficient. In unitate sunt mereu medici aflati la dispozitia pacientilor, gata sa intervina la orice ora din zi si din noapte.

2. Ozonoterapia sau metoda naturala de combatere a durerilor. Toti cei care au experimentat-o au declarant ca s-au simtit mult mai bine dupa procedura si ca starea generala a organismului s-a imbunatatit, de aceea se duc la clinica pentru ozonoterapie.

3. Cazare in regim hotelier, cu camere curate si dotate cu baie, frigider, aer condiționat, Tv și internet. Oamenilor greu deplasabili sau suferinzilor le vine greu sa se duca la capatul culoarului la o baie, unde sa mai astepte si la rand. In afara faptului ca Oxygen.ro se gandeste la starea bolnavilor, tine si la confortul lor. Aici pacientii au asigurata o hrana sanatoasa, livrata in sistem de catering de la un furnizor verificat, dar este dreptul pacientului de a avea la indemana o sticla de apa rece, un borcanel de iaurt cu fructe care sa nu se strice, o gustare la indemana, aflata in frigiderul din camera.

4. Multitudinea de tratamente garantate de fizioterapie facute profesionist. Iata procedurile de care poate beneficia un bolnav sa scape de dureri, sa se miste mai repede, sa isi imbunatateasca circulatia periferica:

-tecarterapia, procedeu care costa in transferul de curent capacitiv-rezistiv dintre un dispozitiv verificat si corpul pacientului care are nevoie de el. In afara efectului benefic garantat este de subliniat faptul ca procedeul se potriveste si celor care au proteze la sold si la genunchi.
-terapia cu laser, care pe langa calmarea durerilor stimuleaza si regenerarea tesuturilor afectate, adica vindecarea plagilor de diferite naturi.
-terapia cu ultrasunete, avand efecte multiple pe o plaja mare de afectiuni, cum ar fi: artrozele localizate, afectiuni genitale, afectiuni dermatologice si neurologice.

Exista camere cu doua paturi si camere cu trei paturi, iar pacientii care au asigurare CAS achita 70 lei/zi + bilet de trimitere de la medicul de familie, pentru camera cu trei paturi, daca sunt deplasabili si 150 lei/zi + bilet de trimitere de la medicul de famile, cei cu boli psihice grave sau nedeplasabili.
Un loc intr-o rezerva de doua paturi pentru un pacient deplasabil costa 100 lei/zi + bilet de trimitere de la medicul de familie, iar pentru un loc intr-o camera obisnuita de doua paturi se plateste 85 de lei+ trimiterea de la medicul de familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *