0

O autogara cu sala de asteptare incalzita

Peronul parca ar fi asezat in calea vanturilor. E curent si simti ca ingheti si gerul te transforma intr-o bucata de gheata, iar masinile sosesc cu intarziere iarna. Unele raman in pana, altele sunt prinse in blocaje.

Lumea ia cu asalt sala mica de asteptare, cu scaune confortabile. Sa zicem ca incap 30-40 de oameni, dar sa nu uitam ca ei intra cu bagaje cu tot. Daca ar mai fi fost si o soba de teracota, ar fi ocupat locul a 5 persoane.

Pana sa intru prima data in acesta sala priveam de pe peron cu ingrijorare catre incaperea mica din care  nu iesea fum si imi imaginam ca voi ingheta. Credeam ca scap numai de vant. Tot era bine.

Am intrat prima data, cand fiind foarte racita simteam cum imi dau lacrimile din cauza vantului taios.

Caldura era atat de placuta, incat te asezai pe scaunul confortabil, inchideai usor ochii si parca ai fi fost acasa, iar cineva iti aducea un ceai cald si parfumat…

sistem_complet_aparat_de_aer_conditionat_daikin_bluevolution_ftxp20-35k3-rxp20-35k3_inverter_1_3

Am cautat cu privirea sursa de caldura si am inceput sa cred intr-o magie, pana am recunoscut marca Daikin Aparatul elegant de aer conditionat era la post si isi facea datoria. Abia l-am descoperit pe perete si nu scotea un zgomot, dar ne incalzea asa de bine, incat numai gandul ca trebuie sa ajungem acasa sau la serviciu ne determina sa iesim.

M-am indragostit pe loc de Aer conditionat Daikin FTXB35C-RXB35C Inverter 12000 BTU, aparat al carui pret este de 1 900 de lei.

Trebuie sa va spun ca nu am mai avut rabdare si l-am cautat in magazinele online chiar din autogara de pe laptop. 19 clienti au scris recenzii si l-au notat cu  nota maxima si am inteles cat este de bun acest aparat, mai ales ca pe site-ul oficial al magazinului se specifica apartenenta lui la clasa energetica A+

Ce insemna acest lucru? Ca degaja constant caldura necesara cu un consum minim de energie electrica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *