0

De ce aduce beneficii in viata noastra tehnica Reiki?

In ultima perioada, tot mai des se vorbeste despre o noua tehnica de echilibrare si armonizare a trupului si mintii,  care reuseste sa schimbe in bine viata oricui, ajutand la o evolutie evidenta a propriei persoane, iar pentru a putea beneficia de aceasta metoda japoneza transmisa de dr. Mikao Usui, trebuie sa apelezi la unul dintre cursurile Reiki in Bucuresti.

Aceste cursuri pot avea loc in anumite orase din tara, dar si in formatul online, caci nu conteaza distanta atunci cand este vorba despre energia divina primita prin intermediul tehnicilor Reiki.

Haosul si stresul din viata fiecaruia afecteaza atat corpul, cat si sufletul si mintea, iar in momentul in care alegi sa participi la sedintele Reiki vei beneficia de o ora de liniste totala in urma careia vei simti efectele benefice asupra corpului si mintii.

Pentru a putea participa si practica Reiki este nevoie sa se treaca prin anumite module ale cursului, iar initierea in aceste tehnici nu poate fi facuta decat de un Maestru Reiki.

Cel mai cautat curs, cel de Reiki Traditional Usui Tibetan este format din patru grade, fiecare dintre ele aducand anumite beneficii si permitand atat vindecarea interioara, cat si cea exterioara. Este recomandat insa ca intre fiecare dintre module sa existe o perioada de minim 21 de zile in care cursantii sa poata practica si sa ajunga la o echilibrare energetica.

Astfel, la terminarea cursului, oamenii pot observa cum au reusit sa evolueze si sa isi imbunatateasca starea de sanatate si chiar sa se redescopere si sa ajunga la cea mai buna varianta a lor.

In cazul in care nu pot ajunge in orasul unde se tine cursul sau nu iti permiti acest lucru, dar totusi vrei sa beneficiezi de tot ceea ce ofera Reiki si pentru a putea ajunge la energia vitala atat de necesare, poti opta pentru cursurile online.

La finalul acestor cursuri, vei putea folosi tehnica Reiki atat pentru propria persoana, cat si in beneficiul altora, indiferent ca este vorba despre partea fizica, mentala, spirituala sau emotionala.

Exista o serie de beneficii clare pe care fiecare le poate simti atunci cand apeleaza la tehnica Reiki, si acestea sunt:

  • Echilibrarea chakrelor si a energiei din corp
  • Echilibrarea emotionala si mentala
  • Reducerea stresului, anxietatii si a frustrarilor acumulate de-a lungul timpului
  • Echilibrarea energiilor din corp
  • Dezvoltarea spirituala
  • Dezvoltarea capacitatii de autovindecare a corpului

Aceste lucruri sunt posibile, deoarece Mikao Usui, fondatorul Reiki a dezvoltat anumite tehnici prin intermediul carora oricine poate deveni vindecator, atat al propriului organism, cat si pentru ceilalti.

Astfel, Reiki poate fi considerat o metoda de restabilire a sanatatii, din toate punctele de vedere, de aceea este important sa incercam reconectarea cu energia universala a vietii si sa beneficiem de tot ceea ce aduce cu ea.

Reiki este acea modalitate de a cunoaste  si intelege universul si tot ceea ce e in jur si de a ajunge sa te simti in armonie cu propria persoana si cu tot ceea ce se intampla, iar o data cu inaintarea in grad, poti impartasi  si oferi vindecare si celor ce isi doresc acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *