0

Cel mai bun dentist in Bucuresti  sector 2

Alegerea dentistului si a stomatologiei este o problema importanta pentru cei care doresc sa previna aparitia unor probleme dentare sau pentru cei care au nevoie de ajutorul unui specialist in rezolvarea problemelor specifice. Este important de inteles: costul tratamentului este determinat de calificarile medicului, metodele si materialele utilizate pentru tratament. Un pret ridicat poate fi numai in acele clinici in care se folosesc tehnologii inovatoare, materiale de inalta calitate sau exclusiviste, si, de asemeni, au personal medical de inalta calificare. De aceea, ar trebui sa eviti clinicile din segmentul economic care percep aceleasi preturi ca si stomatologia din clasa de elita. Nu numai ca vei plati prea mult pentru un serviciu, ci va trebui si sa tratezi din nou dintele.

Daca ai ajuns la un dentist Bucuresti sector 2, mai intai de toate, arunca o privire asupra cladirii sau a incaperii pe care acesta o ocupa. Ar trebui sa fie curata, in stare buna. In interior nu este nevoie de mobilier de design, insa mobilierul existent trebuie sa fie in mod necesar confortabil pentru pacienti. Evita clinicile care au sediul in module  semifabricate si subsoluri fara ferestre, fara o zona de asteptare sau cu o receptie sub forma unei mese mici intr-un colt restrans.

cabinet-stomatologic-bucuresti-3

Recomandarea celui mai bun dentist

Merita acordata atentie organizarii receptiei: respectarea stricta a timpului stabilit, gestionarea corecta a inregistrarilor, constientizarea administratorilor. Clinica, in care  nimeni nu stie unde a plecat medicul din cabinet si cand se intoarce, unde banii nu sunt depusi in casierie, ci in buzunarele angajatilor fara a emite facturi si chitante, unde poti petrece o ora sau chiar doua in asteptare, iti vor oferi cu greu un tratament calitativ. Daca gasesti cel putin unul dintre aceste neajunsuri, atunci este mai bine sa renunti la o astfel de institutie  medicala si sa mergi la o alta stomatologie. Recomandarea noastra pentru un dentist in Bucuresti sector 2 este:

Nume: Dentalis Concept Art
Adresa: Strada Rumeoara 27, Bucuresti 024064 Sector 2
Telefon: 0747 410 000

Click aici pentru indicatii.

Asculta cu atentie medicul care ofera planul de tratament

Daca ai ajuns la receptia acestei clinici stomatologice, este  important sa acorzi atentie procesului de diagnostic. Medicul trebuie sa iti explice in mod clar care este  diagnosticul. Pentru demonstratii vizuale, exista camere video intraorale, iar cu ajutorul lor, cel mai bun dentist iti va arata ce dinti au nevoie de tratament si de ce. Dupa diagnosticare, medicul elaboreaza si coordoneaza cu tine un plan de tratament. Medicul trebuie sa tina seama de nevoile si capabilitatile tale, inclusiv de cele financiare. S-ar putea ca procedurile impuse sau materialele scumpe sa fie  inacceptabile pentru tine. Ii poti comunica imediat ca nu poti suporta un tratament prea scump, iar medicul va lua in considerare nevoile tale.

De asemenea, trebuie sa fii informat despre planul de tratament si daca trebuie sa fie instalat un implant sau daca este nevoie de tratarea  mai multor dinti. Planul de tratament garanteaza ca nu vor exista alte proceduri si alte plati in factura pe care inca nu ai efectuat-o.

cabinet-stomatologic-bucuresti-4

Evalueaza metodele de tratament propuse

Ai ales un dentist si ti-a facut un plan de tratament. Acum trebuie sa mergi la procedurile de tratament. Daca alegi o clinica de clasa lux sau de prima clasa, doctorii vor folosi cele mai recente tehnologii si metode: scanere 3D , laser, microscop. Toate acestea cresc confortul pacientului, dar mai important, eficienta tratamentului, durabilitatea si fiabilitatea rezultatului obtinut.

Dar daca nu doresti sa tratezi, de exemplu, canalele sub microscop, deoarece costa prea scump, medicul trebuie sa iti ofere un tratament traditional. Nu iti va refuza ajutorul numai pentru ca preferi metode clasice si costuri mai mici. Un medic bun este intotdeauna gata sa ia in considerare toate optiunile de tratament si sa aleaga una care ti se potriveste.

Uneori, intr-un tratament planificat, trebuie facute anumite schimbari. De exemplu, dupa curatarea cavitatii, dentistul a descoperit ca un nerv a fost distrus. In acest caz, medicul va spune intotdeauna imediat despre acest lucru si iti va explica ce trebuie facut si de ce se schimba planul de tratament. Orice schimbari in planul de tratament, chiar si cele mai mici, trebuie intotdeauna sa fie coordonate cu tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *