0

Zece motive pentru care achizitia de auto rulate este avantajoasa

Daca ati luat decizia de a cumpara o masina si inca oscilati intre masinile noi si auto rulate, fie ca ati ales sau nu marca si modelul, trebuie sa stiti de la inceput ca fiecare varianta are avantaje si dezavantaje. Pentru a va oferi o mana de ajutor, am pus laolalta cele mai importante 10 argumente in favoarea masinilor  auto rulate. Haideti sa le parcurgem impreuna.

  1. Amortizarea

Un lucru este clar: masinile se depreciaza. Cu cateva exceptii, cumpararea unei masini noi este o investitie proasta. Automobilele isi pierd in cea mai mare parte din valoarea lor la inceputul duratei de viata, imediat dupa cumparare. In timp ce unele modele se depreciaza mai lent decat altele, majoritatea cumparatorilor se pot astepta ca o masina noua sa piarda pana la 50% din valoarea sa in termen de trei ani de la cumparare. Pentru toate avantajele care vin odata cu vehicule noi (garantie, intretinere gratuita, finantare redusa), legea deprecierii ramane reversul medaliei, fiind un cost substantial, inexistent in cazul masinilor rulate.

  1. Mai multe optiuni cu un buget mai mic

Optiunile suplimentare in cazul unei masini noi costa destul de mult. Cu bani mai putini, puteti beneficia de o serie ampla de optiuni daca alegeti o masina second-hand.

  1. Siguranta unei masini deja testate

Nu vorbim in acest caz de masina care urmeaza a fi achizitionata, ci de o marca si un model. Fiind deja pe piata, puteti afla cu usurinta feedback-ul conducatorilor auto pentru fiecare model de masina. Veti cunoaste exact avantajele si dezavantajele unei marci, informatii cu privire la consum, la fiabilitate si multe altele.

  1. Varietate

In fiecare an, un numar mare de modele sunt oferite spre vanzare pe piata de automobile din intreaga lume. Practic, se exclude total varianta in care preferati o anumita masina si nu o veti gasi, chiar daca aceasta nu se mai fabrica.

  1. Date

Datele existe in piata despre toate modelele de masini va permit sa luati cea mai buna decizie. Vorbim aici de pret, fiabilitate, siguranta. Analizand criterii specifice care depasesc simplul model, studiile exacte existente pot contribui la stabilirea unui pret corect.

  1. Costuri de asigurare mai mici

Valoarea masinii este elementul principal pe care compania de asigurari il considera in determinarea ratelor. Are sens: cu cat o masina este mai valoroasa, cu atat asigurarea va fi mai mare.

  1. Taxe de inregistrare mai mici

Stim cu totii, nivelul taxelor depinde de la o zona la alta, de la o tara la alta. Insa inregistrarea masinilor seond hand este peste tot mai accesibila decat cea in cazul unei masini noi.

  1. Duarata de viata mai mare

Exista un motiv real pentru care sunt evitate masinile cu un kilometraj excesiv. In masinile au o durata de viata mai mare ca oricand. In ceea ce priveste kilometrajul, 200.000 ar putea sa nu fie noul 100.000, asta deoarece producatorii de automobile au facut pasi impresionanti in etapa productiei.

  1. Studiile de piata

Dincolo de informatiile existente in mediul online, exista companiile care ofera rapoarte specializate privind istoricul vehiculelor, bazandu-se pe surse exacte si actualizate (tipurile de probleme aparute, durata de viata, numarul de accidente in care un anumit model a fost implicat si cauzele care au declansat accidentul).

  1. Comunitatea

Una dintre frumusetile pietei de autoturisme este potentialul neobosit al comunitatilor create in jurul unui anumit brand sau model. Exista la momentul actual grupuri online si offline care poarta discutii si ofera sprijin detinatorilor aceluiasi tip de masina. Puteti cumpara astfel piese de schimb la preturi modice sau puteti gasi raspunsuri la eventuale intrebari.

Auto rulate? Avem o solutie de calitate

Echipa Autogeist va sta la dispozitie cu informatii complete despre achizitia unei masini, indiferent de tipul de model. Alegrea unui autoturism potrivit pentru nevoile si bugetul personal poate reprezenta o provocare, insa cu sprijin specializat cu siguranta veti ajunge la cea mai buna optiune.

Pentru informatii suplimentare, va invitam sa accesati aici .

auto-rulate02

auto-rulate03

auto-rulate

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *