1

Sfaturi in alegerea corecta a unui set covorase baie

Cu ajutorul unui set covorase baie poti aduce caldura si textura podelelor de baie, oferind un strop de culoare.

Covorasele de baie sunt un plus functional, dar elegant pentru orice baie, dar cu o varietate de stiluri, culori si materiale diferite. Ele sunt utilizate in acelasi mod. Amplasate in fata dusului sau a cazii, ajuta la absorbtia apei din picioare dupa spalare. De asemenea, pastreaza excesul de apa de pe podea, care altfel poate face ca placile sa alunece si sa duca la ranire.

Cu toate acestea, exista si cateva avantaje pentru alegerea unui set de covorase pentru baie, precum:

  1. Acest set covorase baieeste conceput special pentru a fi pus in fata dusului, a chiuvetei si a wc-ului.
  2. Absorbtie imediata si curatare usoara

Covorasele de baie pot fi folosite pentru a adauga un plus de lux baii si iti pot mentine picioarele calde in acele dimineti reci. Ele ajuta la mentinerea unei bai uscate si curate.

Alegerea culorilor potrivite la seturile de covorase de baie

Covorasele de baie va permit sa va distrati putin cu culoarea din baie – o camera care altfel poate arata destul de simplista. Cu toate acestea, multe persoane doresc ca toate culorile din baie sa fie in armonie. Daca doresti sa ai o senzatie relaxanta ca la spa, atunci opteaza pentru culori calme si calde ca natura, precum maro si verde pal. Pe de alta parte, pentru o baie privata, te poti folosi de culorile existente in dormitor.

Pentru a avea un stil aparte a propriei bai, nu este necesara asortarea culorilor produselor deja existente cu cele a covoraselor. Pentru un plus de excentric, te poti folosi de culori precum rosu deschis, verde, albastru sau chiar galben.

Materialul potrivit covoraselor de baie

Cand alegi un covoras de baie, functionalitatea este cu adevarat esentiala, dar un avantaj mare il reprezinta si materialul din care este fabricat. Cele mai frecvente tipuri de seturi covorase de baie sunt fabricate din bumbat. Acest material are avantaje clare in ceea ce priveste cantitatea de umiditate pe care o poate mentine. Covoarele din bumbac dau o nota rustica decorului pe care il aveti in baie.

Materialele sintetice precum nailonul sunt, fara indoiala, cele mai bune din punct de vedere al timpului de uscare rapida. Aceasta inseamna ca vor trebui curatate mai rar. De asemenea, sunt destul de durabile, dar, cu toate acestea, ele nu detin la fel de multa apa ca si covorasele din bumbac.

Modul in care ingrijesti covorasele de baie va determina rezistenta lor. Curatarea regulata este o parte esentiala a ingrijirii covorului de baie pentru a elimina bacteriile.

Unde trebuie asezat acest set de covorase de baie pentru a arata bine?

Covoarele mai mari arata grozav in fata cazii, iar cele mici adauga o mica atingere frumoasa zonei in care este amplasata chiuveta, putand fi amplasate chiar si la baza wc-ului.

Pentru a adauga un strop de culoare pentru decor, sporeste siguranta baii cu gama noastra de seturi covorase de baie.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *