0

Temperaturile scad! Află 5 soluții IEFTINE de menținere a căldurii în casă

Iarna aceasta s-a dovedit deja a fi neobișnuită față de oricare alți ani, iar pentru lunile februarie si martie se anunță în continuare temperaturi negative, cu până la -20 de grade în unele zone ale țării. Nu știm încă dacă dacă factura la întreținere sau gaze ne va lua prin surprindere la fel de mult, însă de preferat este să găsim soluțiile care să prevină aceste surprize neplăcute.

Nu poți găsi rezolvare frigului de afară, dar află cum să-l combați înăuntrul căminului tău:

  • Există soluții simple și rapide, dacă dorești să ai un somn liniștit, la propriu, iarna aceasta. Alege cele mai călduroase materiale textile și lenjerii de pat din depozitul Freeteks, pentru a asigura întregii familii nopți călduroase și un somn lin, în ciuda vremii de afară. În funcție de calitatea materialului pe care îl alegi, poți beneficia de un grad mai mare sau mai redus de protecție termică. De aceea, este bine să eviți materialele satinate sau subțiri și inlocuiește-le în această perioadă cu cele din bumbac 100%.
  • pardoseala

  • O altă modalitate de a răspunde eficient în fața frigului este utilizarea panourilor radiante. Acestea au rezultate incredibile de la prima utilizare, modul lor de funcționare fiind asemănător razelor solare, cu infraroșu. Nu trebuie să te temi pentru sănătatea ta sau a celor dragi, pentru că sunt ecologice și nufectează în niciun fel. Panourile radiante sunt concepute special pentru a reduce costurile de întreținere și pentru a asigura încălzirea optimă și rapidă a oricărei încăperi. Poți alege panoul radiant pe MagnetCenter.ro pentru ca acesta să-ți fie livrat imediat oriunde te afli.
  • Draperiile lungi și groase, care să acopere ferestrele reprezintă o altă metodă simplă, dar eficientă pentru a preveni pierderea de căldură sau intrarea aerului rece în camere. Încearcă să le combini cu banalele perne cilindrice puse la ferestre și uși. Este o soluție ale cărei rezultate te vor surprinde, cu siguranță.
  • O altă soluție la îndemână este acoperirea podelelor. Fie că sunt din lemn, gresie, marmură sau orice alt material, căldura se pierde dacă nu găsește niciun obstacol. Acoperă podelele cu covoare cât mai groase pentru un efect pe care îl vei resimți imediat.
  • Încearcă izolarea inclusiv a ferestrelor prin acoperirea lor cu obloane interioare. Le poți ridica în timpul zilei pentru a lăsa razele soarelui să pătrundă în încăpere. Totodată, acestea sunt foarte ușor de găsit și comandat online.

Există, așadar, câteva opțiuni pentru a te proteja de frig și iarna aceasta. Încearcă-le pe toate și vezi care sunt efectele asupra facturilor, dar și asupra confortului întregii familii.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *