1

De ce diabeticii trebuie sa isi verifice constant nivelul de zahar din sange?

Diabetul este o boala de metabolism care se caracterizeaza printr-o crestere a nivelului de glucoza din sange.

Cine are nevoie de glucometre?

Mai intai de toate, sa ne lamurim ce e un glucometru. Acesta este un dispozitiv care masoara nivelul de glucoza din sange.

Glucometrul de tip contour plus one este un glucometru inteligent, extrem de precis si foarte simplu de folosit, care ofera o evidenta completa si o imagine de ansamblu a rezultatelor. Persoanele cu diabet sunt nevoite sa sa isi controleze nivelul glicemic chiar si de pana la 4 ori pe zi, iar acest proces este mult mai facil cu ajutorul unui glucometru contour plus.

Pentru testare va fi nevoie de:

– Glucometru

– Bandelete de testare

– Ac de intepare

 

Intreaga procedura dureaza doar cateva secunde, iar cel mai important este sa te asiguri ca te-ai spalat foarte bine pe maini si zona intepata este curata.

Si totusi, de ce diabeticii trebuie sa iti verifice in mod constant nivelul de zahar din sange?

Acest lucru trebuie facut pentru ca valorile glucozei in sange sa ramana la un nivel acceptabil (fie se creste cantitatea de insulina, fie se regleaza dieta), deoarece cu niveluri constant ridicate de zahar in sange pot aparea complicatii in organism. Adesea, persoanele care sufera de diabet pot sa nu fie constiente de nivelurile ridicate de glucoza din sange.

Glucometrul este un dispozitiv de neinlocuit pentru persoanele cu diabet. Mentinerea nivelului normal de glucoza in sange imbunatateste nu numai calitatea vietii, ci si durata acesteia.

Avantajele glucometrului Contour plus One sunt:

– dimensiunea mica care ii permite sa fie transportat oriunde

– usurinta de folosire

– obtinerea rezultatului rapid si sigur

– feedback imediat cu smartLIGHT™ (indicator luminos colorat)

– pret avantajos in raport cu calitatea

– interactiv si usor de inteles

– transfer Bluetooth al datelor pe smartphone sau pe tableta compatibile

– optiunea de a adauga informatii suplimentare la masuratorile glicemiei.

Este necesar sa alegi un glucometru luand in considerare caracteristicile individuale ale persoanei care va utiliza dispozitivul.

Pentru ca persoana care a fost diagnosticata cu diabet sa-si continue stilul de viata obisnuit si pentru a preveni dezvoltarea unor tulburari multiple, trebuie sa-si pastreze nivelul glicemiei sub control constant. Acest lucru va ajuta la mentinerea unui nivel stabil de glucoza in sange si, in cazul depasirii valorilor optime sa poata lua masuri in timp util pentru restabilizarea acestora.

Astazi, glucometrele inteligente iti fac viata mai usoara. Alege Contour plus One si participa si tu la noua era pentru gestionarea inteligenta a diabetului!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *