1

Abonament HBO GO prin Vodafone

De cand am renuntat la televizor, am inceput sa folosesc din ce in ce mai des servicii precum Voyo.ro sau HBOGO ce le platesc cel mai des prin SMS. In una din serile din weekend ma plictiseam groaznic si am zis sa caut sa ma uit la un film, ceva de pe HBOGO mi-a atras atentia si am zis gata, hai ca imi fac un abonament de o luna ca sa imi pot clati si eu un pic ochii, dar uimirea mea a fost ca pentru activarea serviciului mi-a luat o groaza de timp. La modul ca butonul de “ACTIVEAZA ACUM” de pe contul meu de Vodafone nu mergea si atunci am intrat pana si intr-o conversatie cu un operator de call center de la Vodafone pentru ajutor.

Acum cei de la Vodafone ofera HBOGO gratuit celor care isi fac una bonament Smart sau Red, eu am Red25 dar se pare ca nu am incadrez in oferta lor, daca faceam portarea cu 2 luni mai tarziu aveam sanse sa prind si beneficiul asta gratuit dar asta este, nui bai, chiar daca 3,5 Euro pe luna este cam multisor.

Vodafone
Sunt interesante serviciile astea pentru ca iti permite conexiuni multiple, simultan de pe telefon, tableta, laptop sau Smart TV, oriunde ai fi poti sa te loghezi in contul tau si te uiti la ce vrei si cand vrei, plus ca te poti conecta pana la 4 deviceuri in acelasi timp de pe acelasi cont.

Activeaza HBO GO de pe VODAFONE acum!

Ei bine, varianta cea mai simpla pentru a activa abonamentul de HBOGO de pe Vodafone este sa instalezi aplicatia de MyVodafone pe telefon, de acolo dai in jos pe HBO GO, apesi pe activeaza, treci din nou numarul de telefon si iti vine imediat SMS de confirmare cu cei 3,5 Euro ce vor aparea ca un const suplimentar in abonamentul tau de Vodafone. Dupa care iti faci cont pe hbogo.ro, pe SMS iti mai vine un cod de confirmare ce il folosesti tot in aplicatia MyVodafone si gata! Treaba asta o poti face luna de luna pentru ca cei de la Vodafone nu o activeaza automat si in luna urmatoare, lucru care este bun, zic eu.

unnamed (1) (1)

Nu uitati ca o sa primiti un COD, mai ales pentru cei care vor sa instaleze aplicatia de HBOGO si pe Smart TV, primiti un cod ce trebuie introdus in COD PIN TV, acesta se gaseste in aplicatia instalata pe Smart TV, telefon si tableta. Odata introdus acel COD, timp de o luna de zile va bucurati de filme si emisiuni americane.

Odata cu lansarea Netflix in Romania ce va avea loc undeva prin primavara anului viitor, batalia pentru continut va lua amploare, momentan atat HBOGO cat si Voyo ofera filme vechi din pacate.

Comments

comments

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *