0

Esti fericita la locul tau de munca ? Afla ce job ti se potriveste

De cate ori eram intrebata despre ce job mi se potriveste, ma fofilam. Cum? Pur si simplu evitam sa raspund la intrebare sau spuneam ca nu conteaza. Ba conta. Doar ca nu imi dadeam seama exact ce si cum sa fac lucrurile. Imi placea sa ma complac in situatii si sa las lucrurile sa mearga de la sine.

Ce m-a determinat sa imi schimb opinia? Imi place sa fiu independenta si sa ma simt libera, sa am puterea de a lua singura decizii. Imi place sa nu dau explicatii, sa ma plimb ore in sir fara sa stie cineva de ce anume fac acest lucru.

Imi place sa fiu eu si sa ma afirm prin faptul ca sunt o femeie puternica. Dupa ce am realizat aceste lucruri, mi-am dat seama ce fel de job caut. Un job care sa ma faca sa imi doresc mai mult si care sa ma propulseze intr-o viata frumoasa. Sa imi doresc sa fiu frumoasa si sa am totul la indemana.

A durat ceva vreme pana am gasit un job pe gustul meu. Am cautat, m-am interesat si m-am decis sa incerc sa fiu model de videochat. Sunt model in Studioul de videochat Bucuresti Victory! Cum? Totul a decurs foarte simplu. Am inceput prin a-mi cauta job, am fost la multe studiouri si iata cum am ales sa aplic la acest job am ales angajari videochat Victory Studio.

L-am ales pentru ca imi ofera foarte multe beneficii(solar, coafor, make-up, extensii gene, manichiura, sedinte foto profesioniste, gratuit) pe care le-am aflat de pe pagina lor de facebook, si pentru ca am citit recomandarile altor fete si am tras concluzia ca este un studio corect si serios.

Lucrez la Victory Studio in centrul Bucurestiului de aproape un an si nu am ce sa le reprosez. Imi place ceea ce fac, am crescut in incasari si am castiguri destul de mari. M-am schimbat si, intr-un final, pot sa fac ce imi place. Am avut foarte multe lucruri de invatat si inca sunt in curs de invatare.

Imi place la nebunie sa vin la munca si sa ma bucur de castiguri foarte mari pe care le investesc in mine, vreau ca eu sa ma simt bine si sa imi traiesc viata asa cum imi place.

Sunt mandra de femeia din oglinda si pot spune ca, intr-un final, am aflat ce vreau de la viata… vreau sa fiu fericita si sunt, ceeace va doresc si voua. Mult succes in cariera si toate cele bune !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *