0

adidas lansează noile ghete Speed of Light pentru sezonul 2016/2017

Astăzi, adidas Football dezvăluie ghetele Speed of Light, cea mai nouă gamă lansată înaintea începerii sezonului 2016/17.

Inspirată din culorile create de refracția luminii în timpul experimentelor ce măsoară viteza acesteia, ghetele Speed of Light sunt disponibile în culorile roșu solar, galben solar și albastru electric. Ele se regăsesc în modelele X16 + PURECHAOS, Ace 16+ PURECONTROL și MESSI PUREAGILITY 16+.

X16 + PURECHAOS – sunt proiectate pentru cei mai rapizi jucători din lume – au fost transformate în roșu solar pentru a reprezenta ultimul nivel de viteză. Cel mai ușor și mai aerodinamic pantof adidas dispune de cel mai nou sistem PURECUT SOCK, care acoperă șireturile pentru a oferi jucătorilor cea mai bună susţinere X16+. Ghetele PURECHAOS vor fi purtate de jucători precum Gareth Bale și Luis Suarez.

ACE 16+ PURECONTROL – unul dintre cele mai inovatoare modele de ghete din industrie și primul model de înaltă performanță din lume fără şireturi- a fost transformat în remarcanta culoarea galben solar. Tehnologia superioară Primeknit şi NON STOP GRIP (NSG) oferă o suprafață fără egal pentru controlul mingii. 16+ PURECONTROL ACE vor fi purtate de jucători precum Paul Pogba și Ivan Rakitic.

MESSI 16+ PUREAGILITY au primit culoarea albastru intens. Inspirate de cel mai bun jucător din lume, ghetele dispun de un sistem intern de închidere a şireturilor, PURECUT şi de inovatorul sistem SPRINTFRAME, conceput pentru a oferi stabilitate și tracțiune la cea mai uşoară greutate posibilă.

Sam Handy, vicepreşedintele de design a declarat: „Speed of Light este gama cea mai dinamică de ghete adidas lansată vreodată, concepută pentru a ajuta jucătorii să iasă în evidență și să conducă pe teren. Vârful de gamă pentru cea mai rapidă gheată pe care am construit-o vreodată, cea mai agilă gheată şi gheata care duce controlul mingii la un alt nivel, noile modele de încălţăminte vor fi parte integrantă a deciziilor unora dintre cele mai mari meciuri din acest sezon între cei mai buni jucători din lume.”

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *