0

Afla cum poti scapa de pori dilatati cu ajutorul laserului

Epoca actuala este foarte exigenta in ceea ce priveste aspectul oamenilor, mai ales ca vine si cu remediile necesare pentru ca oricine sa aiba o imagine atragatoare.

Spre exemplu, o fata cu poti dilatati este inestetica si nici cele mai bune produse  cosmetice nu se asaza perfect pe ea.

In prezent, pe langa un tratament pori dilatati se poate ajusta fara probleme un nas mai lung, se pot elimina cearcanele din jurul ochilor, parul poate fi ajutat sa isi dubleze volumul prin extensii, sanii si buzele mici pot capata rapid dimensiuni generoase.

Multe dintre imperfectiunile fetei pot fi corectate prin tratamente speciale oferite de specialisti de inalta tinuta profesionala, cu ajutorul unor aparate de ultima generatie.

Care sunt preturile

In prezent tariful unei operatiuni pori dilatati laser  este cu 72% mai mic. Daca initial costul acestui tratament eficient impotriva porilor dilatati era de 3500 de lei, in prezent se poate face o programare pentru aceasta interventie sigura cu laser in schimbul a 950 de lei.

Porii dilatati nu pot fi ascunsi in niciun fel, de aceea s-a inventat acest tratament cu laser, fiindca toate persoanele au dreptul la frumusete.

Ce beneficii aduce tratamnetul pe langa ingustarea porilor dilatati

Simultan cu inchiderea porilor, persoanele care recurg la tratamentul cu laser vor constata ca dupa tratament au obtinut si alte beneficii, cum ar fi: reintinerirea fetei si eliminarea tuturor cosurilor si semnelor dobandite de-a lungul anilor.

Harmony XL PRO ajuta si la stergerea urmelor de acnee de pe chip, dar si a cuperozei sau la eliminarea tatuajelor de pe piele si este un instrument eficient si impotriva transpiratiei.

Programarea se poate face simplu, telefonic sau prin intermediul formularului de pe site. Rezultatele sunt uimitoare, dar difera de la persoana la persoana, fiindca fiecare prezinta anumite particularitati, iar de ele depind rezultatele.

Totusi, este bine sa tii cont de faptul ca nu merita sa cauti remedii naturiste pentru reducerea porilor deschisi fiindca rezultatele vor fi dezamagitoare.

Daca si tu te-ai saturat de pielea de pe fata cu aspect de „coaja de portocala”, nu mai sta pe ganduri si profita de reducerile generoase pe care ti le ofera clinica Yiara. Dupa cum am mai spus, orice femeie merita sa fie frumoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *