0

Extensii de par – un accesoriu folosit de femei de mii de ani

Aspectul parului este foarte important pentru orice reprezentanta a sexului frumos, inca din cele mai vechi timpuri si pana in zilele noastre. Femeile folosesc tot felul de tratamente pentru a isi face parul cat mai stralucitor si voluminos! Pe langa tratamentele pentru par, multe femei sunt nevoite sa apeleze la extensii deoarece nu au un par foarte lung sau voluminos. Si nu este nimic rau in asta. In cazul in care vor fi folosite niste extensii de calitate, cei mai multi din jurul vostru nici macar nu vor observa ca aveti extensii. Insa, pentru asta trebuie sa faceti alegerea cea buna atunci cand vine vorba despre extensii.

Ei bine, sa stiti ca aceste extensii exista inca din timpuri stravechi. Mai multi arheologi afirma faptul ca aceste extensii erau folosite inca de acum patru sau cinci mii de ani in urma, fiind descoperite in Egiptul Antic. Extensiile din acea vreme erau realizate fie din par uman, fie din lana vopsita in culoare neagra. Apoi, acele extensii erau fie lipite de parul natural prin intermediul rasinei, fie cusute pe o impletitura realizata din parul acelei persoane. La fel ca si extensiile, si perucile sau cozile impletite erau folosite inca din cele mai vechi timpuri.

Cum alegem niste extensii de calitate?

Extensiizen.ro este una dintre cele mai importante surse atunci cand vine vorba despre extensii. Brandul Zen este extrem de apreciat atat pe piata romaneasca, cat si pe piata din afara tarii. Ca sa intelegeti de ce spunem ca aceste extensii chiar sunt de calitate, este suficient sa va spunem ca acestea au fost create de un stilist, specialist in aceasta meserie de mai bine de zece ani. Satul de toate acele extensii de proasta calitate cu care ajungeau clientele la el, acesta s-a hotarat sa dezvolte propriile extensii, care sa intruneasca cerintele unui specialist.

Spre deosebire de alte extensii pe care le puteti gasi pe piata, acestea sunt extensii din par virgin natural 100%. Asta inseamna o calitate mult superioara in comparatie cu acele extensii realizate din materiale sintetice. Aceste extensii de par natural virgin natural 100% sunt cele mai apreciate in intreaga lume, fiind la mare cautare atat printre cliente, cat si printre stilisti. Fiind vorba despre extensii din par virgin natural 100%, look-ul lor va fi extrem de natural, integrandu-se perfect si nearatand celor din jur ca aveti extensii.

Daca veti apela la cei de la extensiizen.ro pentru a va alege una dintre aceste extensii par virgin natural 100%, trebuie sa stiti ca acestia va vor oferi consultanta gratuita in alegerea celei mai potrivite culori si lungimi. Nu trebuie sa va faceti niciun fel de grija, aceste extensii par virgin natural 100% dandu-va sansa sa le puteti spala, vopsi sau indrepta fara probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *