0

Afla pe Certificareiso.ro ce inseamna o certificare si solicita cat mai multe certificari, daca iti doresti succes in afaceri!

E vara si gheretele si chioscurile din parcuri sunt pline de marfa si de viata. Pofticiosi din fire, cei mici vor de toate: vata de zahar, porumb fiert, clatite cu dulceata, inghetata si suc. Pe langa ei profitam si noi, daca ne permite buzunarul. Cel mai mult ma intristez, cand citesc supararea din ochii unor parinti si bunici, ca nu au un ban in buzunar, sa le cumpere celor mici ceva bun.

Esti antreprenor si zilele insorite si aglomerate din parc iti dubleaza incasarile? Din respect fata de toti consumatorii care trec prin fata chioscului tau si cumpara produse alimentare si toamna si iarna, afla pe Certificareiso.ro ce inseamna o certificare si straduieste-te sa detii cat mai multe documente care sa ateste respectarea calitatii in perimetrul tau de actiune.

Certificareiso.ro detine suprematia eliberarii acestor certificate de garantie a calitatii la nivel national, in multe domenii de activitate.

Este pobibil ca multe dintre produsele aflate la vanzare sa le cumperi si tu din alta parte, la un pret mai mic, sa castigi ceva. Detinerea certificarii alimentului te va face mult mai responsabil fata de consumatori si pe ei mai siguri de produsele pe care le ai la vanzare.

Certificarea Iso te obliga sa verifici cu atentie termenele de garantie ale produselor si sa le arunci la gunoi, fara sa stai pe ganduri pe cele care expira. Da, mai bine iei marfa in cantitati mici, care sa se vanda si asa sa fie mereu proaspata, decat sa iti imbolnavesti clientii.

Emitatorii certificarilor nu sunt impotriva ta, ci alaturi de tine, sa fii sigur de asta. Gandeste-te in ce scandal ai fi implicat sa faca toxiinfectii alimentare copiii care au cumparat inghetata sau porumb fiert de la tine!

Cariera ta de comerciant ar fi complet ratata, fiindca:

-ti-ar veni pe cap protectia consumatorilor

-ai primi amenzi usturatoare si ai fi obligat sa achiti spitalizarea pentru cei care au mancat produsele comercializate de tine.

-toti te-ar arata cu degetul si nimeni nu ar mai cumpara de la tine.

Sigur ca nu trebuie sa iti lipseasca din dotare nici certificarea Iso de mediu , ca partenerii tai de afaceri sa fie siguri ca nu poluezi sub nicio forma mediul. Ce ar fi sa iti lipseasca organizarea, curatenia si lacul sa se umple de paharelele din plastic de la chioscul tau, care este situat in apropierea lui? Pestii si pasarile din el ar avea de suferit enorm.

Certificare Iso.ro mai intai isi pregateste clientii sa merite documentele care atesta indeplinirea standardelor de calitate si apoi le elibereaza.

De pilda, tot din grija fata de resursele mediului esti invatat sa cumperi vitrine frigorifice din clasa energetica A++ si in acest mod si tu faci economii masive, fiindca toate echipamentele din  aceeasta clasa energetica au consum redus de electricitate.

In cazul in care detii mai multe puncte comerciale, furnizorii certificarilor te invata sa iti tratezi corect si omeneste angajatii si sa respecti managementul de calitate in firma ta.

Poluarea se refera si la fumul emis de tine in atmosfera si la poluarea fonica, in cazul in care ii obligi pe cei veniti in parc dupa liniste, sa asculte muzica ta de calitate indoielnica.

Ai inchiriat numai locul unde ai asezat toneta, punctul de desfacere si preparare al sucului natural din fructe, nu tot parcul!

O firma care se respecta detine cat mai multe certificari Iso si le afiseaza la vedere ca lumea care cumpara sau solicita servicii, sa fie sigura ca le va primi pe cele mai bune.

Pe site-ul companiei prezentate gasesti toate tipurile de certificari si explicatii complete referitoare la fiecare dintre ele.

Cum intri pe site-ul oficial, cum afli vestea cea buna: pana luna viitoare ai reducere cu 50% la certificari, adica le poti lua la jumatate de pret.

Primul pas pe care il ai de facut este solicitarea unui tip de certificare iso, iar in cazul in care nu stii care este mai avantajos, solicita consultanta gratuita!

Dupa ce ai depus cererea de consultanta gratuita si de eliberarea a certificarii Iso, trebuie sa le pui la dispozitie documentele necesare, dar sa faci si modificarile care se impun.

In concluzie, fii mandru de afacerea ta, dar si responsabil fata de toti salariatii tai, fata de partenerii si clientii care te ajuta sa obtii beneficii si fata de mediul in care traim!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *