0

O profesie care te ajuta sa strangi bani iarna pentru excursii exotice vara

Iarna te plictisesti acasa, mai ales ca nu ai bani si cand este zapada pe trotuare si in parcuri, numai in malluri mai poti bantui. Este totusi o tragedie sa te duci in mall sau in alte magazine fara bani. Sa zicem ca nu este obligatoriu sa iti cumpari haine, dar un suc, un ceai sau o cafea tot ai comanda. La unele cofetarii se servesc mere coapte in caramel, o bunatate. Simti de departe aromele: de cafea, de scortisoara, de friptura, iar tu leftera!!!

In lipsa unei slujbe stabile, te obisnuiesti sa hibernezi iarna. Iesi greu si rar din casa, parca ai fobie de multime, stand acasa mereu, nici nu te mai ingrijesti cum ar trebui.

Hai sa te sfatuiesc sa folosesti util timpul si sa iti strangi bani de concedii la vara si de haine, de tot ce vrei!

Acum se fac angajari Videochat Money Studio si ai sansa sa schimbi o viata monotona pe una palpitanta.

La Money-Studio poti sa iti faci prietene adevarate cu care sa te duci la vara in excursii unde doresti. In plus, vei avea ocazia sa vorbesti cu barbati de la capatul lumii, in limba engleza si afli modul in care gandesc si cum se comporta. Ocupatia de model videochat este o proba de initiere adevarata, prin care ar trebui sa treaca fiecare fata inainte de a deveni femeie.

Partea frumoasa a ocupatiei acum urmeaza. Faci acest lucru, adica te aranjezi ca o papusa si vorbesti cu barbatii care te sorb din priviri pentru sume pornind de la 5 000 de dolari, pana la 50 000 de dolari pe luna, fiindca acesta este salariul tau, iar modul in care oscileaza depinde de harnicia, inventivitatea si inteligenta ta.

In cele trei luni de iarna, poti sa faci un calcul la limita inferioara a salariului si poti sa aloci jumatate din el vacantelor din vara sau oricarui alt scop dorit de tine. In trei luni, daca pui la pastrare 2500 de dolari, in vara vei avea 7 500 de lei, bani pe care nu i-ai castiga in alta parte nici dupa 5-6 ani de munca. Este un adevarat noroc ca ai reusit sa te angajezi aici.

Despre conditii poti intreba si fetele care au numai cuvinte de lauda.

Camerele sunt incalzite, spatioase, luminoase, mobilate cu gust in culori pastelate care dau o stare de bine.

In patul imens si moale stai tot timpul, in ce pozitie doresti, e cald si bine si nu te deranjeaza nimeni.

Cand obosesti poti lua o pauza si poti sa te duci la punctul de recreere sa bei o cafea, un suc sau un ceai cu celelalte fete. Baie poti sa iti faci de cate ori doresti, la fel sa te aranjezi sau machiezi.

Tu alegi cand vii la servicii, dar vreau sa iti mai dai motive sa fii harnica.

Daca vei iesi in primele cinci fete cu cele mai mari incasari din studio, ai acces la premii fabuloase, cel mai mic dintre ele fiind un voucher de cumparaturi de la magazinele exclusiviste din Bucuresti, iar cele mai mari: apartament mobilat, masina sport, excursie exotica.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *