0

Sfaturi inainte de a merge la un salon de manichiura

Acest lucru sună ciudat dar nu este neobișnuit pentru femei să se epileze înainte de a face tratamente cu  laser sau  înainte de a vizita un salon de unghii. Un manichiurist bun va cunoaște forma și lungimea corectă a unghiilor și va avea șanse mai mari de a obține chiar și unghiile naturale. Incercarile voastre neclintite de a forma, de a pregati unghiile inainte inainte nu va ajuta procesul mult. Lăsați munca profesioniștilor pentru cele mai bune rezultate.

Pentru o mai mare incredere in manichiurista, cereți un tur. Mese individuale pentru unghii cu acril  (stații) ar trebui să fie ar trebui să fie fără praf, bine organizate și stocate cu o mulțime de articole de unică folosință, cum ar fi tampoane de bumbac. Este posibil să nu fiți experta în domeniul curățeniei (și nu ar trebui să fiți), dar transparența este importantă. Dacă cereți să vă uitați în jur si întâmpinați rezistență și supărare, mergeti într-un alt salon.

Dacă mirosi substanțe chimice puternice sau ceva mai rău când intrati in salon, poate fi un semn că salonul este murdar sau sistemul său de ventilație nu functioneaza corect si nu poate îndepărta praful de unghii, celulele moarte ale pielii, aburul de acetonă și altele particule aeropurtate. Acest aer nociv poate face mai mult decât să vă facă părul și hainele să miroasă rău. Are potențialul de a te îmbolnăvi. Dacă locul miroase urât sau înfundat, sunteti într-un salon greșit.

Nu vă radeti parul de pe picioarele înainte de a merge la pedichiură

Curatarea picioarelor pare a fi un lucru politicos înainte de a merge la  pedichiură, dar este o idee proastă. De fiecare data cand radeti, aparatul de ras creaza mici plicuri in piele. Este posibil să nu le simțiți sau să le vedeți, dar sunt acolo. O mica rana nu trebuie nici macar sa fie cu sange pentru a fi vulnerabila la infectie. Aceste abraziuni sunt ca ușile deschise care aduc bacterii în corpul tău.

Cele mai multe saloane de unghii sunt destul de curate, dar tratarea cu atât de mulți oameni într-un spațiu închis nu creează potențialul de răspândire a bolilor. Infecțiile bacteriene, virale și fungice au fost toate legate de saloanele de unghii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *