0

iPhone 6 aproape de lansare

Avand in vedere toate leak-urile aparute pentru acest model, tind sa cred ca astfel va arata noul Apple iPhone 6 ce va fi lansat oficial pe 9 septembrie 2014. Dupa cum se poate observa, smartphone-ul va fi mai rotunjit si va fi din aceleasi materiale ca si modelul precedent, dar au mai aparut cateva linii e par ar fi din plastic, avand scopul de a-l tine mai bine in mana. Butonul de power a fost repozitionat pe partea laterala datorita dimensiunii display-ului de 5,5 inch.

Ecranul va fi precum s-a tot vorbit, un amestec din safir si sticla ce ii va oferi o rezistenta si o duritate mai mare decat cea oferita de Gorilla Glass, dar sa nu aveti impresia ca display-ul nu va avea moarte la socuri.

apple-iphone-6-r4

Procesorul va fi tot unul de tip dual core iar sistemul de operare va fi iOS 8, care va fi lansat oficial si pentru iPhone 4s/5/5c/5s odata cu 9 septembrie 2014. Bateria va fi una de 1.810 mAh pentru varianta de 4,7 inch si de 2.915 pentru iPhone 6L.

apple-iphone-6-r3

Unii spun ca noul iPhone va avea logo-ul liquid metalic si camera foto va avea un mic obiectiv pentru o calitate revolutionara a fotografiilor. Ceea ce se mai presupune a fi adevarat ar fi faptul ca Apple a dezvoltat un nou tip de cablu Lightning ce poate fi introdus in orice port USB.

Presa de specialitate a oferit in decursul timpului mai multe informatii despre iPhone 6L, iar cel de 4,7 inch mai putin, ceea ce e un pic ciudat. Oricum tot in septembrie va fi lansat si Samsung Galaxy Note 4, concurentul direct al lui iPhone 6L, ceea ce face ca toamna asta din punctul de vedere al domeniului IT&C sa fie foarte interesant mai ales ca tot in aceasi perioada se desfasoara IFA 2014 la Berlin, un eveniment destinat tehnologiei unde vor avea loc foarte multe lansari.

Sursa: gsmarena.com via revoblog.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *