0

Smart Forfour si Fortwo disponibile si in Romania

Tot timpul mi-au placut masinile mici, mai ales in orasele aglomerate precum este si Iasiul pentru ca se parcheaza foarte usor, consuma putin si sunt ochioase. Noile modele de Smart au ajuns si la noi in Romania si se pot cumpara incepand din luna noiembrie a acestui an. Desi par fragile, nu sunt chiar asa, testele modelului Smart ForTwo au aratat ca masinutele ofera si protectie in cazul accidentelor. Mi-ar placea sa testez pentru cateva zile aceasta jucarie, sunt sigur ca mi-ar folosi in zilele aglomerate si prin santierele din oras ce nu se mai finalizeaza odata.

Preturile pentru Smart ForTwo incep de la 9.155 Euro fara TVA, la fel ca si vechiul model care se produce din 1998 si s-a vandut in 1,5 milioane de exemplare in intreaga lume. Se gasesc in nivelele de echipare basic, passion, prime si proxy, totodată, la lansare va exista si o editie limitata numita edition #1.

smart-forfour-interior

Preturile specificate mai sus sunt valabile pentru motorizarea de 1.0 Litru de 71 CP si cutie de viteze manuala, varianta de top 0.9 Litri de 90 CP va fi disponibila din luna decembrie, iar pentru cei care vor cutie automata cu dublu ambreaj se va putea cumpara la inceputul anului 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *