0

Noul iPhone SE si iOS9.3

iOS 9.3 a fost lansat astazi odata cu noul iPhone SE, WatchOS 2.2, noul Apple TV, tvOS 9.2, iPad Pro de 9.7 inch.

Noul iPhone SE este un 5S cu hardware de 6S. Ceva frumos si util pentru nostalgicii display-ului de 4 inch. Nu stiu ce este in capul celor de la Apple, dar acest eveniment a fost un fel de apa de ploaie. Macar de faceau acest SE un fel de 6S cu 4 inch si la aspectul fizic.

Dupa cum am spus si pe twitter, mie mi se pare ca acest iPhone SE este un fel de produs special pentru aia cu penisul mic si pentru care banii nu conteaza sau poate Apple a dorit sa ofere ocazia si bugetarilor sa le cumpere nevestelor un iPhone. Cine dracu da 399 Dolari pe un telefon lansat acum 3 ani? Daca ar vedea ce se face acum la Apple, s-ar rostogoli sarmanul Steve Jobs in mormant.

Precomanda noul iPhone SE de pe Vodafone de aici.

Vodafone Romania va oferi noul iPhone SE, cel mai puternic telefon cu display de 4 inch, incepand din 7 aprilie 2016”, este anuntul oficial al reprezentantilor Vodafone, care adauga ca se vor putea inregistra precomenzi pentru noul iPhone SE din 29 martie 2016, de aici.

iPhone-SE-big-step-696x457

Noul iPhone SE va costa in Statele Unite ale Americii 399 Dolari pentru varianta de 16 GB. Nu inteleg de ce s-a renuntat la varianta de 32GB? Adica de ce avem diferenta asta de la 16 GB la 64 GB?

Telefonul va fi disponibil la pre-comanda incepand cu 24 martie, iar livrarile vor incepe din 31 martie 2016.

ipad_pro_97

Despre iPad Pro de 9.7 inch si Apple Watch nu vreau sa vaorbesc pentru ca nu ma intereseaza si nici macar nu-mi pasa de existenta lor.

nights

Noul iOS 9.3 aduce noutati si totusi nu aduce nimic nou, au furat o luminozitate de la Kindle si Apple a adaugat Night Shift, mai pe intelesul fiecaruia, daca activati treaba asta ce o gasiti in “Settings > Display & Brightness > Night Shift“. Eu unul am activat furaciunea asta si am stabilit ca intre 22:00 si 07:00 sa fie activa, poate nu-mi mai mananca asa mult din baterie si poate nu-mi nenorocesc ochii, daca la 04:00 dimineta vreau sa vad cat este ora.

M-am portat de la Orange pe Vodafone

Cica notitele de pe noul iOS 9.3 vor putea fi protejate prin parola sau Touch ID, desi eu nu am reusit sa gasesc cum se face treaba asta. Pentru studentii saraci care au iPhone 6S cumparat in rate si care impart aceasi tableta sau MacBook ce poate costa pana la 1.000 de Euro, Apple s-a gandit si la ei si a zis ca le ofera conturi multiple, seriously dude?

Acum ca am terminat cu functiile noi care sunt inutile, cei de la Apple sau gandit sa ofere si cateva imbunatatiri pentru aplicatiile Weather, Settings, Compass, Health, Stocks si Store, adica acele chestii pe care romanii oricum nu le folosesc mai niciodata.

Eu unul inca sper la o lista adevarata de imbunatatiri, chiar sper ca ele sa existe. Daca situatia sta asa si in toamna, clar ca Samsung va prinde la public si asa ca am multi prieteni care sunt iphonisti de ani de zile si au recunoscut ca si-ar lua un Samsung Galaxy S7 pentru ca arata bine, are autonomia bateriei buna si camera foto cam rupe stilul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *