0

Aranjamente florale pentru nunta de la OkFlora

In ceea ce priveste alegerea buchetului de mireasa, orice florarie trebuie sa tina cont de dorintele si exigentele miresei. Cu siguranta ca exista persoane carora nici ultimele tendinte in moda nu le vor schimba dorintele si perceptiile in ceea ce priveste buchetul de mireasa pe care vor sa il aiba in ziua nuntii. De asemenea, totalitatea aranjamentelor pentru nunta necesita timp, imaginatie si un plus de creativitate, astfel incat lucrurile sa decurga ca pe roate, iar nunta ta sa se dovedeasca a fi un real succes si un eveniment memorabil atat pentru tine, cat si pentru cei dragi tie.

Putem spune ca, buchetul miresei este la fel de important ca si rochia de mireasa, intrucat si buchetul trebuie sa fie ales in functie de tipul nuntii, de rochia miresei, de silueta, culoarea rochiei si bineinteles de anotimpul in care va avea loc nunta.

Fiecare buchet este in general realizat in functie de anumite tehnici pe care le practica fiecare specialist al unei florarii. De exemplu, in cadrul florariei Ok Flora, specilistii se vor ocupa intru totul de buchetul miresei in momentul in care au toate detaliile aferente si bineinteles dupa ce au avut o discutie in prealabil cu mireasa, astfel incat aceasta sa le poata comunica cu exactitate ce isi doreste. Sa vedem in continuare care sunt tipurile de buchete pentru miresici care au fost in topul cautarilor in ultima perioada.

Buchetul de tip lacrima

Este tipul de buchet in cadrul caruia tulpinile florilor utilizate precum trandafiri sau lalele nu vor fi scurtate. Daca optezi pentru un astfel de buchet, inseamna ca intregul eveniment se bazeaza pe cel putin o mica doza de eleganta si gratie, deoarece acest tip de buchet se tine pe brat. Tocmai de aceea poarta denumirea de rafinament regal.

Buchetul rotund

In mod tipic buchetul rotund este o alegere populara pentru miresele moderne, deoarece este usor de manevrat si adesea suficient de mic pentru a fi purtat intr-o mana. Potrivit pentru aproape orice tip de nunta, acest tip de buchet poate fi fie un aranjament informal sau unul liber – perfect pentru o nunta cu tematica vintage sau clasica.

Probabil cele mai importante flori pe care le vei alege vreodata vor fi cele de la nunta ta, buchetul tau de mireasa nu numai ca va lua rolul principal in ziua cea mare, dar va fi imortalizat si in fotografiile nuntii tale. Alegerea florilor de nunta nu este niciodata o chestiune banala, iar tu ai diverse stiluri din care sa poti alege, intratat de mult incat sa fii coplesita.

Buchetul de flori tip compozitie

Buchetul de flori compozitie, asa cum este cunoscut uneori, este unul dintre tipurile mai moderne de buchet de mireasa. In acest tip de aranjament, buchetul este construit din sute de petale individuale, legate impreuna, astfel incat sa arate ca o floare gigantica. Desi poate fi considerat un buchet extrem de simplu, prin simplitatea sa este extrem de special si de altfel se dovedeste a fi unul din cele mai scumpe, avand in vedere tehnicile pe care trebuie sa le puna in practica specialistii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *