0

Ce poti face de Halloween cu o imprimanta 3d?

In scurt timp totul in jurul nostru va fi amenajat pentru cea mai infricosatoare sarbatoare din an, si anume Halloween-ul. Iar anul acesta, pentru acea zi infricosatoare, poti gasi un ajutor de nadejde in orice model de imprimanta 3d, cu ajutorul acestora putand alege sa printezi numeroase obiecte tridimensionale cu care iti poti decora casa, gradina sau, de ce nu, biroul.

Daca te numeri printre cei care indragesc aceasta sarbatoare sau daca cei mici doresc sa isi impresioneze prietenii, anul acesta poti incerca ceva total diferit de ceea ce ai facut pana acum si sa folosesti tehnica de imprimare 3d pentru a crea diferite costume, masti sau obiecte de decor infricosatoare. Cu siguranta, nimeni nu va putea concura cu tine, cel putin pana in urmatorul an.

Astfel, daca vrei sa oferi clipe de groaza celor ce iti calca pragul in aceasta perioada, poti utiliza imprimanta 3d sticla pentru a crea tot felul de obiecte tridimensionale unice, de groaza si bineinteles, de mare efect.

In cele ce urmeaza, vei gasi o serie de obiecte si modele care pot fi printate cu ajutorul unei imprimante 3d, atat pentru a-ti completa costumul, cat si diverse obiecte de decor pentru a-ti amenaja casa.

Oala pentru Halloween

Oala poate avea extrem de multe aplicatii. De exemplu o poti folosi pentru a imparti sau strange bomboanele in ea sau o poti folosi pentru a gati la cuptor carnea proaspata. Asadar, poti folosi imprimanta 3d pentru a crea diverse modele cu specificul acestei sarbatori.

Dovleac sculptat

Cu tehnica de imprimare 3d poti sa nu iti mai faci griji legate de procurarea unui dovleac si a instrumentelor de sculptat, caci totul devine foarte simplu. Poti printa modelul preferat de dovleac sculptat cu care sa decorezi casa si gradina si, de ce nu, il poti folosi ani la rand fara a putrezi, asa cum se intampla in cazul unui dovleac obisnuit.

Masca de supererou

Cavalerii negri au nevoie de cele mai infricosatoare modele de masti pentru a-si proteja casa si copii in timpul acestei sarbatori infricosatoare.

Masti infricosatoare

Nimeni nu te va recunoaste daca alegi sa folosesti imprimanta 3d pentru a-ti crea un model de masca infricosatoare sau poti folosi tehnica de imprimare 3d pentru a oferi cate un model deosebit fiecarui membru al familiei. Poti chiar alege sa servesti masa de Halloween cu o masa inspirata din filmele de groaza cunoscute de tine.

Tablou sau portrete cu scheleti, fantome sau alte fapturi ingrozitoare

Poti utiliza imprimanta 3d sticla pentru a crea anumite portrete sau picturi cu morti, caci acestia sunt personajele principale ale acestei sarbatori.

Corpuri de zombie

Nici o gradina nu este perfecta in ziua de Halloween daca nu folosesti imprimanta 3d pentru a realiza corpuri sau trunchiuri de zombie ce ies din pamant. Si cu siguranta, datorita lor, vei avea mai putini vizitatori.

Cranii din sticla

Imprimanta 3d te va ajuta sa realizezi diverse modele de cranii, pe care le poti folosi atat ca si obiecte de decor, cat si ca avertismente pentru cei care trec prin zona. Pentru un efect mult mai deosebit si infiorator, poti atasa in interiorul craniului o lumina LED.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *