0

Beneficiile sistemului de climatizare split

  • Sistemul de pompare a căldurii
  • Eficient energetic
  • Instalare usoara
  • Întreținere ușoară
  • Operație silențioasă
  • Control simplu
  • Design atractiv și eficient.

O instalare ușoară pentru antreprenorul dvs. înseamnă mai puțină dezordine sau întrerupere pentru casa dvs. sau timp de nefuncționare pentru afacerea dvs. Aparatele de aer conditionat de tip Split sunt ușor de întreținut. Acestea au filtre lavabile și necesită numai curățare periodică. Unitățile de exterior sunt proiectate pentru un acces ușor pentru contractorul dvs. pentru acele apeluri de întreținere de rutină.

Ambele unități interioare și exterioare sunt proiectate pentru o funcționare silențioasă. Unitățile interioare sunt de obicei destul de liniștite pentru biblioteci, săli de clasă, săli de consiliu și cea mai sensibilă cameră din casă, dormitor. Unitățile de exterior sunt, în general, destul de liniștite pentru a fi instalate sub o fereastră sau în apropierea unui birou, astfel încât somnul sau distracția oaspeților nu este perturbată. Unitățile interioare se potrivesc bine în spații interioare și nu trebuie să sacrificați o fereastră ca unități de aer condiționat de tip fereastră.

Cele mai multe unități de climatizare separate asigură “controlul climatizării” cu încălzire suplimentară, astfel încât să puteți trăi și să lucrați confortabil pe tot parcursul anului.

Ce este o etichetă de evaluare energetică?

Eticheta energetică – incepând cu luna martie 2005, prin lege, toate aparatele de climatizare disponibile în vederea vânzării în CE trebuie să poarte o etichetă de evaluare energetică la punctul de vânzare și pe ambalaj. Acest lucru permite măsurarea eficienței aparatelor de climatizare la un singur standard internațional – EN14511. Fiecare aparat de aer condiționat trebuie să fie evaluat între A și G. A fiind cel mai eficient, G fiind cel mai puțin eficient.

Climatizoarele eficiente din punct de vedere energetic și scara A-G

Climatizoarele eficiente din punct de vedere al consumului de energie utilizează mai puțină energie decât cele ineficiente, în timp ce îndeplinesc aceleași standarde. Acest lucru înseamnă că aparatele de aer condiționat eficiente de tip split  costă mai puțin pentru a funcționa, astfel încât să vă economisească bani de fiecare dată când le folosiți.

 

Care sunt avantajele aparatelor eficiente din punct de vedere energetic?

Eco Friendly, ne reamintim constant acest lucru. Cumpărarea unui produs eficient din punct de vedere energetic face doar puțin pentru a fi ecologic cât se poate. Aparatele eficiente energetic ajută la economisirea energiei, a banilor și a mediului. Ele vă economisesc bani deoarece folosesc mai puțină energie decât aparatele ineficiente. Economiile se pot adăuga.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *