0

Cum functioneza pulberea acrilica pe unghii

Pulberea acrilică este un fel de substanță care este utilizată pentru a crea unghiile acrilice. Este adesea amestecat cu un element lichid special care le face mai grele. Prețul acestui produs este mai puțin costisitor și este utilizat în mod obișnuit de către profesioniștii în domeniul frumuseții salonului. În plus, pulberea acrilică  a unghiilor poate oferi protecție temporară unghiilor și îmbunătățește aspectul acestora.

Compoziţie

Ingredientul cheie utilizat în produs este polietilmetilmetacrilatul, cunoscut și ca PMMA. PMMA este un amestec de două tipuri de monomeri numiți metacrilat de metil, precum și metacrilat de etil. Acesta conține diferite tipuri de substanțe, cum ar fi benozofenona-1, benzoil peroxid și așa mai departe. Pentru a satisface cerințele diverse ale clienților, producătorii acestei pulberi adaugă și pigmenți și alte ingrediente suplimentare.

Pentru rezultate mai bune, profesioniștii amestecă pulberea acrilică împreună cu lichidul monomer care conține ingrediente suplimentare care ajută la combinarea moleculelor, pentru a preveni deteriorarea și pentru a ajuta la răspândirea lichidului pe unghii. În timpul acestei proceduri, peroxidul de benzoil acționează un catalizator, permițând astfel monomerului lichid să creeze legături nete între particulele de pulbere. Rezultă formarea rășinii întărite.

Procesul de aplicare

Profesioniștii folosesc praf de acril , precum și monomer lichid, împreună cu o perie subțire care este destinată decorării unghiilor. Acest tip de produs este aplicat de la baza unghiei spre partea de sus sau poate fi mutat din centru în direcție exterioară. În plus, profesioniștii care utilizează unghii acrilice trebuie să aleaga cantitatea exactă de pulbere care poate fi aplicată și ar trebui să verifice, de asemenea, că produsul nu este irosit.

Folosirea acestui produs este cea mai bună opțiune pentru persoanele care vor sa economiseasca bani și timp pentru a vizita salonul. Mulți oameni consideră că aplicarea pudrei este o opțiune convenabilă pentru ei, deoarece atunci când unghiile lor cresc, se pot umple golurile care sunt adesea create în partea inferioară a unghiilor cu o cantitate suplimentară de pulbere acrilică. În loc să vă îngrijorați de programarea la salon, profesionistii se pot ocupa, de asemenea, de curățărea unghiilor și păstrării lor în stare bună.

Procedura de eliminare

Pentru a elimina rășina care se formează datorită amestecului de pulbere acrilică și monomer lichid, oamenii ar trebui să își înmoaie unghiile sau chiar să le înfășoare în solvenți. Întreaga procedură de eliminare durează cel puțin douăzeci de minute și poate și să încarce aceste unghii în prealabil pentru a accelera întreaga procedură. Pentru a evita ca pielea să se usuce, ei pot folosi o crema aplicata în jurul acestor unghii în timpul procesului de îndepărtare.

Cum cumperi aceste produse?

Acest produs este disponibil în magazinele care vând diferite tipuri de produse cosmetice sau cosmetice. Unii oameni doresc, de asemenea, să cumpere aceste produse de la vânzătorii care vând produse la prețuri rezonabile prin modul online.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *