0

Bijuterii din aur, Inelul de logodna

Inelul pe care vi-l prezentam astazi face parte dintr-un set de bijuterii din aur de 18 kt create in Romania de brandul FIRESC si pe care il puteti gasi atat online pe diamante.ro cat si in cele 3 locatii fizice din Constanta, Cluj si Bucuresti.

 

Veti gasi multe modele de designer si tot atatea idei care va vor face destul de dificila alegerea. Asa ca am ales noi pentru voi ceva deosebit. O bijuterie valoroasa si stralucitoare din aur alb si roz cu diamante certificate international.

 

Privirea va este atrasa de piatra pretioasa cu montura centrala, de fapt, un  diamant  de 0.14ct — culoare H, claritate VS1,  cu Certificat International IGI. Pe laterale, acest diamant este insotit de alte 18 diamante cu un carataj total de 0,14 ct care nu fac altceva decat sa il scoata si mai mult in evidenta.  Acesta este un inel de logodna pe care orice fata si l-ar dori. Dar aceasta bijuterie este altfel.

 

Pentru cei ce iubesc clasicul,  ar putea fi un strop de “altceva” care ii scoate putin din  din “zonal lor de confort”. Adica cei ce isi spun “cam asa trebuie sa arate un inel de logodna” vor fi, mai intai, usor contrariati. Nu este montura cu care suntem obisnuiti. Dar cele doua inimi din aur roz care tin strans in “brate” diamantul central, ne vorbesc asa cum numai ele stiu sa o faca: acesta este un valoros inel de logodna care abia asteapta sa ofere certitudini.

 

Si, apropo de valoare. Inelul care face subiectul acestui articol nu este unul dintre cele mai scumpe. Valoarea lui sta in design si in calitatea aurului (aliaje pure, fara nici aur topit si provenit din bijuterii date la schimb).

 

Inelul de logodna pe care il vedeti astazi costa putin peste 4000 de lei  si este, el insusi, o poveste. Este povestea designerului care l-a schitat prima oara, apoi o maestrului bijutier care, in atelier, cu atentie si migala i-a dat prima forma fizica. Pana sa o puteti privi, bijuteria aceasta a trecut prin mainile unor oameni pasionati de ceea ce fac. Sa stiti ca este foarte important acest lucru si veti simti imediat cand un brand crede in produsul sau. In cazul acesta, oamenii care creeaza si recreeaza FIRESC de peste 25 de ani in Romania, sunt foarte constienti de raspunderea pe care o au vizavi de asteptarile clientilor care cumpara bijuterii din aur cu diamante. Vorbim de valoare. Iar valoarea nu inseamna neaparat o cuantificare in bani sau in grame de aur. Vorbim despre un efort de creatie aproape imposibil de masurat dar pe care cunoscatorii stiu a-l aprecia la justa valoare.

 

Am ales  sa va prezentam un inel de logodna cu aceasta montura mai putin clasica dar gusturile pot sa difere, asa ca alegerea este a voastra. Un client non conformist poate veni cu cerinte la care, in acest moment, nici cu gandul nu gandim. Asa ca ceea ce ramane sa faceti este sa cautati cu atentie informatii si produse creative pana in secunda in care va veti spune sau, mai bine zis, veti simti ca “acesta este inelul”. Iar surpriza va fi una de neuitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *