0

Boxe Nexo si in Romania

De un an nepotul meu imi vorbeste cu patima de dorinta lui de a avea boxe Nexo si de a asculta muzica favorita la ele. In plus, de ceva timp s-a indragostit de pian si exerseaza cel putin o ora pe zi. La concursurile la care a participa s-a intalnit cu aceste sisteme profesionale de sonorizare si s-a indragostit de aceste boxe, dar este deranjat de faptul ca a auzit ca se gasesc greu in Romania.

Pianul este un instrument pretentios, continua sa imi demonstreze de ce trebuie sa il ajut sa isi cumpere boxele si este suficienta o deviatie la redarea sunetului si toata munca lui s-a dus!

Incep sa intreb in stanga si in dreapta si lumea apreciaza faptul ca nepotul meu are gusturi foarte bune, fiindca aceste boxe sunt facute din lemn de calitatea premium si pot tine o viata, pastrate ca la carte.

Sa le cumpar la mana a doua? Matei nu merita asta fiindca pune suflet in toate piesele pe care le canta la pian.

rcf-art-715-a-mk-iv-1-850x540

Tarziu, un prieten cunoscator in ale muzicii ( a avut o formative de rock de succes in trecut) ma indreapta catre site-ul oficial al magazinului Xsound.ro asigurandu-ma ca le-a vazut in stocul magazinului si ca imi va fi greu sa aleg. Sunt 15 modele la vanzare, fiecare cu caracteristicile lui. Imi ascult prietenul si dau de comoara la care il voi conduce pe Matei sa il fac fericit.

Daca ar fi sa aplic criteriul aspectului, i le-as cumpara pe cele rosii, chiar daca este baiat datorita pasiunii pentru muzica. Verific disponibilitatea sunand la numarul de telefon afisat la datele de contact si mi se ofera consiliere gratuita. Cu rabdare, mi se explica pe inteles ce boxa Nexo este ideala pentru pian si care sunt motivele alegerii.

Ma ajuta pas cu pas sa aleg si sa finalizez comanda si imi explica onest ca, daca produsele nu il satisfac pe nepotul meu am dreptul sa le returnez.

Cum sa returnezi o bucurie? Parca il si vad sarind pana la tavan, mai mai sa rupa patul (ce-i pasa copilului ca rupe patul parintilor sau pe al sau sarind), facandu-mi strengareste cu ochiul si spunandu-mi:

-Hai, vino sa sarim amandoi pe pat!

Ei, da, intre timp urmaresc discutii de pe forum, anunturi la mica publicitate si inteleg ca sa ai boxe Nexo este minunat de tot fiindca inseamna sa ai scule performante de sonorizare pentru care unii te vor invidia, in timp ce altii te vor respecta si felicita.

Ma bucur ca am gasit acest magazine din care mi-am comandat si eu o pereche foarte buna de casti si o boxa de tavan!

Boxele sunt achitate, adresa de livrare specificata, astept doar ca nepotul meu sa ma sune si sa imi multumeasca si sa imi interpreteze o noua melodie la pian, sa foloseasca boxele ca eu sa inteleg ca merita toti banii.

Boxele Nexo l-au determinat pe Matei sa isi extinda repertoriul din curiozitate:
-Vreau sa vad cum suna si melodia asta. Boxele Nexo au un fel divin de a reda sunetele! Nu este asa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *