0

De ce am recurs la operatia de marire a sanilor

De cand ma stiu, am avut un complex legat de sanii mei. Mai pe scurt, mama natura nu prea m-a inzestrat la acest capitol, iar sanii mici au facut mult timp parte din viata mea. Acum, daca privesc in urma, nici macar sani mici nu ii pot numi, eram aproape plata! Poate parea amuzant sa citesti aceste randuri, dar nu ati vrea sa stiti cum ma simteam eu. Sanii mici m-au impiedicat de multe ori sa plec la mare sau sa ies vara la piscine, pentru ca ma uitam la prietenele mele si la formele lor si ma cuprindea, fara sa vreau, invidia.
Stiu ca nu e frumos sa invidiezi, dar pur si simplu nu puteam sa controlez sentimentul acela. Voiam si eu sa am sani (nu aspiram la ceva exagerat, ci la ceva care sa se armonizeze perfect cu statura mea), sa ma simt admirata. Am rabdat asa pana la varsta de 20 de ani, atunci cand inevitabilul s-a produs: am hotarat ca vreau o operatie de marire sani cu implant silicoane si nimeni si nimic nu m-a mai facut sa imi scot ideea asta din minte! Asadar, nu a durat mult si am inceput sa caut o clinica de specialitate si sa aflu mai multe detalii.

sani3
Asa am descoperit clinica Dr. Gad Renert – o clinica de renume din Bucuresti, care are in spate o echipa medicala exceptionala, echipa care este la curent cu cele mai noi practici si generatori ai unor noi solutii medicale. De asemenea, clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie, lucru care mi-a castigat si mai mult increderea, la o prima impresie. Am luat rapid legatura cu personalul de acolo, iar intr-o luna deja m-am operat. Am avut foarte multe emotii la acel moment, dar doctorul estetician a reusit, oarecum, sa ma linisteasca.
Perioada de recuperare nu a fost tocmai usoara, dar nici imposibila. Am avut grija sa ascult toate sfaturile medicului si sa i le urmez cu sfintenie. Au trecut mai bine de 2 ani de atunci, iar in prezent ma pot mandri cu un bust foarte frumos, un bust in adevaratul sens al cuvantului. Acum ma simt bine in costumul de baie si imi este tare drag sa ma etalez in acest fel, vara la piscina. In cuvinte putin: nu imi mai incap in piele de fericire si nici nu ma mai gandesc la cat de complexata eram in trecut.
Poate multi dintre voi o sa spuneti ca a fost un moft pentru mine. Se poate spune si asa. Cu toate astea eu am considerat-o o necesitate. Nu vad de ce ar trebui sa imi petrec tot restul vietii, fiind complexata de modul in care arat, din moment ce am gasit solutia ideala pentru mine. Sfatul meu este sa incercati sa intelegeti mai bine conceptul de operatii estetice si o sa va convingeti ca ele au aparut ca un fel de colac de salvare, atunci cand problemele aspectului fizic ne coplesesc sau nu ne mai dau pace. Eu sun pro operatiilor estetice si nu am nimic cu persoanele care apeleaza la ele!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *