0

Cosuri pentru reciclarea selectiva

Cu totii producem gunoi menajer, iar pe masura ce avansam in numarul de locuitori din oras, va spori si cantitatea de gunoi. Din fericire avem centre speciale care prelucreaza aceste deseuri, insa trebuie si noi sa le dam o mana de ajutor. Pentru a usura munca de sortare este recomandat sa folosim cosuri de gunoi pentru colectare selectiva care separa, deseurile organice de plastice, metale sau hartie. Astfel procesul de reciclare devine mai usor si toti avem de castigat.

Pentru a ajuta la aceasta actiune, compania sanito.ro, cunoscuta in special pentru produsele de curatare si igienizare, pune la dispozitia celor care isi doresc sa ia parte la o astfel de initiativa, cosuri colectare selectiva. Acestea sunt disponibile pe diferite marimi, numai bune pentru a fi “incorporate” in cadrul oricarei companii sau cladiri.

De ce este buna colectarea selectiva si de ce trebuie sa folosim asemenea cosuri gunoi? In primul rand, trebuie sa stii ca o astfel de colectare duce, cum spuneam, la reciclare si asta inseamna sa contribuim la bunastarea naturii. Astfel 50 de kg de hartie reutilizabila pot salva un copac, 1000 de kg inseamna 20 de copaci. De asemenea, 1000 de kg de sticla reciclata inseamna 1.300 de kg de nisip salvat, 1000 de kg de plastic reciclat inseamna mii de litri de petrol salvati, iar 1000 de kg de aluminiu reciclat inseamna 5000 de kg de minereu salvat. Trebuie sa stii ca nisipul, petrolul si minereul sunt resurse naturale neregenerabile.

Aceste eurocontainere si pubele si isi vor aduce contributia, deci, la salvarea planetei. A colecta selectiv si, prin urmare, a recicla, inseamna un ritm al despaduririi mai lent, o extractie a resurselor naturale mai lenta si o poluare a solului, a apei, a aerului mai mica, economisirea energiei si a apei, conservarea solului, reducerea costurilor de productie prin reutilizarea materialelor reciclabile, o igiena si o curatenie urbana imbunatatite si multe alte lucruri. Daca tu ai inceput reciclarea, incurajeaza-i si pe cei din familia ta sau pe prietenii tai sa colecteze selectiv. Achizitioneaza cosurile pentru selectarea colectiva de la sanito.ro si propune-le si celor din jurul tau sa faca la fel. Spune-le care sunt beneficiile pe termen lung. Poate ca acestea nu se vor vedea in viitorul apropiat, dar avem o sansa sa le lasam o planeta mai curata celor care vin dupa noi. A cumpara un cos de gunoi de acest gen este o investitie benefica pentru tine si pentru mediul in care traiesti.

In plus, toate cosurile de pe sanito.ro au un design modern si se preteaza oricarui spatiu. De exemplu, poti alege modelul Oslo M, Insula pentru reciclare, cu un design elegant pentru spatii moderne. Varianta standard este vopsita in gri antracit, insa poate fi livrata in orice alta culoare RAL pentru a se potrivi cu cerintele clientului. Interiorul poate fi, de asemenea, personalizat. Pubelele interioare sunt vopsite si etichetate pentru a se potrivi cerintelor specifice de colectare a deseurilor.

Chiar daca natura are felul sau de a se regenera, nu strica putin ajutor din partea fiecarora separand deseurile in cosuri pentru colectare selectiva. Sanito.ro ofera cea mai buan gama de astfel de produse!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *