0

Indeplineste-ti visul cu un credit

money-1015301_640

Cu totii visam la diverse lucruri. Unele persoane isi doresc sa ajunga medici, avocati, profesori, altii vedete de cinema sau cantareti. Mai sunt oameni care doresc sa isi achizitioneze anumite obiecte care sa ii faca fericiti. Case, masini, haine, accesorii sau bijuterii fac parte din lista de vise ale oamenilor. Oricare dintre noi are sau a avut, la un moment dat un vis. Si eu am avut un vis.

Sunt muzician si, ca majoritatea muzicienilor amatori, nu traiesc strict din asta. In viata de zi cu zi, am un job normal, cu un salariu normal. In timpul liber insa, imi place sa cant pe la petreceri sau prin diverse cluburi. Ce am uitat sa specific este faptul ca eu cant la bas. Desigur, a fi muzician, mai ales unul amator, nu este foarte simplu. Adesea trebuie sa investesc in instrumente si accesorii pentru acestea, sintetizatoare de sunet sau amplificatoare. Ultima achizitie este un bas, de la un producator foarte cunoscut, pe care am reusit sa mi-l achizitionez datorita unui credit nebancar prin telefon. Acest bas a fost, dintotdeauna, visul meu si, desi detineam o parte din suma, mai aveam nevoie de foarte putin. Tinand cont ca prinsesem o promotie valabila pentru doar cateva zile, nu puteam rata ocazia de a-mi vedea visul sau, mai bine zis, basul cu ochii. La sugestia unui amic, care aplicase la un astfel de credit online urgent, am contactat si eu o institutie financiara nebancara, de pe site-ul creditpanalasalariulmeu.ro. Am intrat pe site si am ales ceea ce mi s-a potrivit, adica o institutie care ofera un astfel de imprumut, cu sume cuprinse intre 100 si 2000 de lei. Imi mai lipseau cam 1000 de lei, asa ca am contact institutia si, doar cu buletinul si cateva date personale, am aplicat.

Intr-o ora, am fost contactat pentru a mi se comunica faptul ca acest credit mi-a fost aprobat. A doua zi, am si avut banii in cont si am plasat comanda pentru basul mult dorit. Acum am acest instrument minunat si nici nu m-am indatorat pe termen lung. Datorita site-ului creditpanalasalariulmeu.ro am reusit sa imi indeplinesc visul. Tu ce mai astepti?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *